КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Розпочинає роботу “Майстерня активності ВПО”

Дата: 28.09.2022 14:32
Кількість переглядів: 539

Фото без описуУ Чернівцях розпочинає роботу “Майстерня активності ВПО”. Мета проєкту - створити умови для роботи, взаємодії та співпраці, розвитку потенціалу активістів з числа вимушено переміщених осіб та підтримати переміщені громадські організації (або створити нові ОГС з числа ВПО), які зараз знаходяться у територіальних громадах Чернівецької області.

 

На базі Українського Народного Дому планується створення  додаткових робочих місць для роботи активістів з числа ВПО, тренінгів з роботи громадського сектору, основ проєктного та фінансового менеджменту, грантової діяльності, стратегічного планування, а також об’єднавчі заходи, Ідеатон із презентацією та допрацюванням власних проєктів.

Така діятьність є логічним продовження дії Антикризового ХАБу, який з квітня 2022 працює при Українському Народному Домі в Чернівцях. Завдяки роботі команди близько 40 представників медіа та громадських активістів з 5-ти регіонів/організацій змогли релокуватись у відносно безпечне місце та продовжити свою роботу. Хочемо аби учасниками та учасницями проєкту стали щонайменше 20 активістів та активісток з числа ВПО. Плануємо насичену програму з багатьма цікавими заходами: і тренінгами, і спілкуванням та мережуванням за філіжанкою суботньої  кави”, -   зазначають організатори. 

 

Діяльність реалізовується Українським Народним Домом у рамках проєкту “Створення антикризових ХАБів для ОГС” що впроваджується ІСАР Єднання та реалізується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство  США з  міжнародного розвитку (USAID)

Для запитів ЗМІ

 

Мосін Тетяна, керівниця проєкту, «Український Народний Дім», 

e-mail: tetianamosin@gmail.com, тел. +380986546322


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь