A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

На Буковині найбільшу зарплату пропонують медичним працівникам

Дата: 10.08.2022 15:46
Кількість переглядів: 159

Впродовж січня-липня 2022 року підприємства, установи та організації Чернівецької області подали інформацію про наявність  5346 вакантних посад, що на 3,2% більше в порівнянні з відповідним періодом  2021 року.

Станом на 10 серпня 2022 року в обласній службі зареєстровано 122 вакансії із заробітною платою понад 10 тис.грн, оплату понад 15 тис пропонують на 21 пропозицію роботи. 20 тис.грн пропонують для 9 фахівців.

Найбільшу зарплату – 20 тис.грн пропонують медичним працівникам та заступнику начальника відділу одного із комунальних підприємств міста Чернівці. Зокрема, потрібен заступник начальника відділу, який має працювати в виробничо-технічному відділі, знати обладнання теплових мереж, вести розрахунки та вміти складати теплові та паливні баланси, а також необхідні знання програм: EXEL, ГІС Понорама, КТМ-204 України.

Медичним закладам м.Чернівці, Дністровського та Вижницького  районів області потрібні: лікар загальної практики-сімейний лікар, лікар-акушер-гінеколог, лікар-стоматолог, три лікарі з медицини невідкладних станів. Одній із медичних комунальних установ м.Чернівці потрібен завідувач відділу з інфекційного контролю та фармацевт клінічний, в його обов’язки входить підбір ліків та визначення індивідуальних доз для хворих.

19 тис.грн пропонують двом водіям автотранспортних засобів з категорією «С», серед обов’язків – розведення продукції по магазинах.

На оплату 18,5 тис.грн потрібен головний бухгалтер на одне із комунальних підприємств м.Чернівці для ведення бухгалтерського обліку в 1С, Медок, з обов’язковим досвідом роботи в бюджетній сфері від двох років.

Роботодавець готовий платити 17 тис.грн закрійнику з пошиття весільних та вечірніх суконь, по 16 тис.грн – інженеру-енергетику та майстру виробництва. По 15 тис.грн – піскоструминнику, оператору термоз'єднань, різальнику матеріалів, гальваніку та двом водіям автотранспортних засобів.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь