A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

З Днем Конституції України.

Дата: 28.06.2022 11:44
Кількість переглядів: 459

Сьогодні, 28 червня виповнюється двадцять шість років відтоді, як Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію України, яка стала основою розбудови незалежної та демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, вона гарантує незалежність і соборність України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Однак, корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.

Вже 125 днів як Україна тримає оборону проти рашистської навали. Саме сьогодні, цієї хвилини, на суверенну та незалежну територію летять російські ракети, гинуть наші громадяни та звитяжні захисники.

У цей день віддамо шану тим, хто віддав життя за суверенну Україну. Подякуємо тим, хто боронить її цілісність сьогодні. Згадаємо тих, хто наближує перемогу у тилу.

Я бажаю всім, щоб міцніло почуття гордості за свою країну,  щоб  Основний закон держави завжди вірно захищав наші права і був запорукою стабільного і гідного життя у рідній країні.

      Добробуту нам усім, МИРУ та ПЕРЕМОГИ!

      З Днем Конституції,  громадо!

      Слава Україні! Героям слава!

 

 З повагою сільський голова      Віктор ДРОНЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь