A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ПРИЄМНІ СЛОВА ПОДЯКИ.

Дата: 19.04.2022 12:10
Кількість переглядів: 1210

Клішковецька територіальна громада за час війни на Україні  прийняла у себе 1 394 переселенців з різних куточків України.  Частина з них проживає у пристосованих приміщеннях: молитовних будинках,  школах, дитячих садочках, де їм організовано безкоштовне харчування. Частина проживає у приватних житлових будинках, де вони не обділені увагою господарів та сусідів. Діти переселенців навчаються у школах нашої громади, вони знайшли тут друзів.

В даний час у ЦНАПІ сільської ради та на віддалених робочих місцях (старостатах) приймаються заяви про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та видаються довідки, формуються електронні справи та вноситься інформація до бази ВПО (Єдина інформаційна база даних про внутрішньо переміщених осіб). А також приймаються заяви про надання допомоги на проживання.

Поскільки інформаційна база даних про внутрішньо переміщених осіб в денний час перезавантажена і майже не можливо сформувати електронні справи, працівникам ЦНАПу  для того, щоб переселенці в короткий час отримали відповідну допомогу від держави, приходиться продовжувати працювати у вечірній та нічний час.

Нам жителям громади хочеться допомогти людям, які перенесли страхіття війни, вимушені були покинути свої домівки ( не зрозуміло чи буде куди їм повернутися), і в даний час проживаючи в нашій громаді, з нетерпінням чекають дня перемоги, щоб повернутися додому. В когось закінчуються кошти, а допомога від держави ще не  поступила.

Соціальні служби громади та волонтерський рух стараються надати допомогу найбільш незахищеним верствам населення та переселенцям продуктами та засобами гігієни.

Дуже приємно чути слова подяки, та слова «ми ніколи не думали, що тут такі добрі люди».

РОБИМО ДОБРО І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ.

Фото без описуФото без опису

Відео КАПІНОС АЛЬОНИ  м.Київ

НІКОЛИ НЕ ЗАБУДЕМО 1 

НІКОЛИ НЕ ЗАБУДЕМО 2

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь