A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Клішковецька ОТГ уклала Меморандум про партнерство з Програмою “U-LEAD з Європою” в рамках Компоненту 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування»

Дата: 19.02.2020 14:53
Кількість переглядів: 430

    18 лютого 2020 року у Києві відбулася конференція «Наближаючи послуги», що відбулась в Українському домі за участі провідних європейських експертів. Конференція присвячена середньостроковим результатам діяльності напряму з покращення якості надання адмінпослуг Програми «U-LEAD з Європою». 

     Під час заходу були представлені результати роботи Програми, актуальні питання у сфері надання адміністративних послуг, а також відбулася офіційна церемонія вручення Меморандумів про партнерство з Програмою “U-LEAD з Європою” в рамках Компоненту 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (Раунд 3)  129 громадам-партнерам Програми, серед них 7 громад з Чернівецької області:

 

- Клішковецька ОТГ;

- Глибоцька ОТГ;

- Мамалигівська ОТГ;

- Магальська ОТГ;

- Волоківська ОТГ;

- Острицька ОТГ;

- Берегометська селищна рада.

     В рамках партнерства громади отримають фізичну та інституційну підтримку для створення або ж модернізації Центрів надання адміністративних послуг.

     «Мета амбітна — 1400 (ЦНАПів — прим.), тому сьогодні завдяки нашим донорам, Європейському союзу, Німеччині, Данії, Естонії, Польщі, Швеції ми маємо змогу за допомогою Програми «U-LEAD з Європою»  здійснити наступний крок і цього року відкрити наступні ЦНАПи, які для багатьох громадян дадуть якісні, швидкі, надійні, прості адміністративні послуги», — зауважив міністр розвитку громад та територій України Денис Шмигаль.

    Було відзначено, що Програма «U-LEAD з Європою» є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації та покращення якості надання адміністративних послуг для населення. До кінця 2020 року за сприяння та допомоги програми в Україні буде відкрито до 600 ЦНАПів європейського стандарту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь