A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

У селі Клішківці Відбувся захід у формі навчального семінару на тему: «Розвиток підприємництва в умовах децентралізації».

Дата: 22.11.2017 15:24
Кількість переглядів: 727

 IMG_1770

 21 листопада 2017 року громадською організацією «Буковинська асоціація сільського господарських дорадчих служб» спільно з Клішковецькою сільською бібліотекою проведено в с.Клішківці захід у формі навчального семінару на тему: «Розвиток підприємництва в умовах децентралізації».

Захід проведено в рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування В Україні»

Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID#PULSE#IREX#АМУ#ПУЛЬС.

Голова громадської організації Надія Михайлівна Мельник розкрила теми: «Створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів» та «Розвиток органічного виробництва». Зокрема, детально поінформувала присутніх про переваги обслуговуючої кооперації для сільськогосподарських товаровиробників та порекомендувала види кооперативів, які доцільно створити на території даної ОТГ. Крім того, ознайомила учасників заходу з вимогами до органічного виробництва та сертифікації продукції у відповідності до вимог ЄС та України.

Експерт з юридичних питань Дмитро Бабічук розкрив тему: «Врегулювання земельних відносин на селі». Зокрема, зупинився на тих проблемних питаннях в земельних відносинах, які найчастіше потребують вирішення органами місцевого самоврядування.

Після кожного виступу експертів проводилась дискусія у формі питання-відповідь.

Учасники семінару погодились з висновками експертів, що питання, які обговорювались в рамках даного заходу є актуальними для розвитку ОТГ і повністю відповідають основним завданням Стратегічного плану розвитку ОТГ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь