КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Громада попрощалася з захисником Чеботарем Павлом

Дата: 14.06.2024 16:20
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЧеботар Павло Борисович народився 4 серпня 1986 року у селі Шилівці. 1 вересня 1992 року пішов до 1-го класу Шиловецької середньої школи. Закінчив 9 класів, навчався добре. Проте смерть батька заставила «йти у світ» здобувати професію та працювати. Сім’я працьовита. Усі діти були опорою для матері Марії, усі працювали. А далі – сім’я, дружина, діти – цим і жив наш Захисник.

У серпні 2023 року був мобілізований та проходив навчання у Кам’янець-Подільському навчальному центрі за спеціальністю «сапер», захищав нашу неньку-Україну на Авдіївському напрямку. Був сапером 2-го відділення 68 єгерської бригади. Служив сумлінно, захищав кожного з нас щодня. Весь час чекав дзвіночка з дому, щоб хоч трішечки поспілкуватися з мамою, дружиною та діточками. Мріяв про перемогу над ворогом, про добробут сім’ї та мир в Україні.

Загинув Павло Борисович 7 червня 2024 року в районі н.п. Новоселівка Перша Покровського району Донецької області внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної із життям.

У захисника залишилися: дружина Олена, сини Микола, Андрій, Ростислав, Олександр, Дмитро та Ілля, мама Марія Францівна,  сестра Надія, брати Євген та Іван, який в даний час також перебуває у лавах Збройних Сил України.

Поховали Павла на цвинтарі  села Малинці Дністровського району Чернівецької області.

Клішковецька територіальна громада висловлює щире, сердечне співчуття: матері, дружині, дітям, братам та сестрі, бойовим побратимам, а також всім рідним і близьким.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь