A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Свято відкриття адміністративного будинку стадіону села Клішківці

Дата: 12.02.2018 17:37
Кількість переглядів: 1066

11 лютого 2018 року на сільському стадіоні села Клішківці відбулося свято громади - відкриття нового адміністративного будинку стадіону села Клішківці. Лунала музика, пісні, урочисті слова вітання ведучих.

Варто зазначити, що будівлю  звели «з нуля» за рахунок коштів інфраструктурної субвенції з держбюджету. Це двоповерхова капітальна споруда, в якій на першому поверсі розташовано дві роздягальні для команд із душовими та санвузлами. На другому – кімнати для спортивних зустрічей, відпочинку спортсменів, а також оглядова для перегляду ігор. Приміщення обладнано всіма необхідними комунікаціями.

У заході взяли участь не лише місцеві жителі, сільський голова Василь Ченківський, підприємці села та ветерани спорту, а й численні гості: народний депутат Максим Бурбак, заступник голови облдержадміністрації Василь Гостюк, депутат обласної ради Юрій Жук, голова райдержадміністрації Петро Допіряк, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Кравецька.

Коментуючи подію, присутні наголошували, що це була не просто давня мрія спортивного активу Клішківців, а й необхідність для села та футболістів.

– Зрозуміло, що реалізація таких масштабних проектів, як спорудження будівель, завжди залежать від фінансових можливостей, тож вкотре переконуємося у перевагах децентралізації, – зазначив сільський голова Василь Ченківський. – Це добрий старт для фізичного розвитку наших дітей.

Вітаючи жителів Клішковецької ОТГ під час відкриття адміністративного комплексу, народний депутат Максим Бурбак зазначив, що «ця подія є свідченням розвитку громади і того, що вона має гарні перспективи на майбутнє. Це черговий успішний проект, реалізований завдяки об’єднанню». Також депутат наголосив: цьогоріч обов’язково треба спрямувати кошти на створення спортивної зали у Клішковецькій гімназії.

Втішений тим, що проект вдалося втілити, і один з його ініціаторів, представник виконавчого комітету сільської ради, викладач Чернівецького національного університету Олег Мельник. Він висловив сподівання, що це лише початок у справі популяризації спорту в селі, на майбутнє ще варто відремонтувати покриття стадіону та обладнати бігові доріжки. Керівник будівельної компанії ТОВ «Бітл-Буд» Юрій Жук зазначив, що проектно-кошторисна документація з ремонту поверхні футбольного поля вже у процесі виготовлення, а також висловив сподівання, що задумане буде здійснено до кінця року.

Освятили новобудову священики Клішковецької церкви Успіння Пресвятої Богородиці протоієрей Антоній та отець Микола. Жовто-блакитну стрічку розрізали народний депутат Максим Бурбак, заступник голови облдержадміністрації Василь Гостюк, голова райдержадміністрації Петро Допіряк, депутат обласної ради Юрій Жук та сільський голова Василь Ченківський.

За вагомі досягнення, значний особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху Клішковецької ОТГ грамотами сільської ради нагороджено призерів районних змагань – футбольну, волейбольну команди Клішковецької ЗОШ І–ІІІ ст., команду цього ж закладу – призера районної військово-спортивної спартакіади допризовної молоді, призерів районного змагання з настільного тенісу учнів Полянського НВК – Дмитра Долгого (11 клас), Владислава Гелетика (10 клас), Діану Дудку (10 клас) та Іванну Зозуляк (8 клас), призера чемпіонату Європи з карате-до учня Клішковецької ЗОШ Дмитра Карвацького (11 клас), призерів районного змагання з легкої атлетики – учнів Клішковецької гімназії: Олександра Пінтю і Тимура Ілика (11 клас), Анатолія Держака і Тараса Жижина(10 клас) та Ангеліну Герамінську (8 клас), призера районного змагання з шахів Станіслава Швеця (9 клас) та призера районного змагання з футболу Івана Вуєчка (8 клас) – теж учнів Клішковецької гімназії.

За вагомий внесок у розвиток громади та пропаганду здорового способу життя нагороджено грамотами сільської ради вчителів фізичної культури місцевих закладів освіти: Сергія Харицького, Анатолія Козоріза, Василя Марковського та Анатолія Долгого, також отримали відзнаки ветерани спорту.



 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь