A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Учасники проєкту “Сталий і рівний доступ до якісної освіти: проєктне навчання для компенсації освітніх втрат у сільських школах”

Дата: 23.06.2023 09:45
Кількість переглядів: 489

    З   16 по 20 червня 2023 року за ініціативи  благодійної організація «Центр освітніх ініціатив» та за підтримки Фінського фонду місцевого співробітництва у Львові проходив семінар-тренінг “Сталий і рівний доступ до якісної освіти:  проєктне навчання для компенсації освітніх втрат у сільських школах”, метою створення можливостей для надолуження освітніх втрат, зумовлених пандемією та війною, підготовки школи до реалізації концепції «Нової української школи» в базовій школі, застосування проєктного міжпредметного підходу у навчанні та розвитку суспільно-громадянських та природничо-математичних компетентностей здобувачів освіти. До участі в тренінгах було запрошено 20 команд навчальних закладів з усієї України, серед них педагоги ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» Лілія Павлюк, Олена Мусурівська, Людмила Бучача, Віталіна Ковтюк, єдині представники Чернівецької області.

В перший день тренінгу до учасників завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Яакко Лехтовірта, який відзначив особливу роль саме сільських шкіл у освітньому процесі.

А далі - нові знайомства, очікування і головне - суперові тренери від Center for Educational Initiatives.

Це були надзвичайно насичені навчанням і дозвіллям дні. Учасники нашої команди висловлюють щиру подяку організаторам і тренерам проєкту: Андрію, Олені, Ельзжбеті, Ользі, Христині, Юлії, Ігорю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь