A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Грантовий конкурс для підтримки бізнесу Клішковецької громади від рограми PEARL

Дата: 23.06.2023 09:45
Кількість переглядів: 444

Фото без описуPEARL (Пілотний проєкт для раннього відновлення та добробуту) — це 6-місячна програма з бюджетом у розмірі майже 600 тис. дол. США, що виконується та фінансується міжнародною організацією Global Communities (Глобал Ком’юнітіз) в Україні. 

Її метою є надання допомоги особам і бізнесу, які постраждали від війни. Програма надаватиме на конкурсній основі гранти фізичним особам та малому і середньому бізнесу, які зазнали негативного впливу війни (втрачене або пошкоджене майно, вимушена релокація, порушена логістика, зменшені продажі, міграція працівників та інші обставини), а також підтримуватиме їх інформаційно та консультаційно. Програма є пілотною і значну увагу приділятиме дослідженню на практиці задля кращого розуміння потреб та ефективності раннього відновлення/гуманітарної підтримки, засобів для існування та добробуту, щоб масштабувати нові програми в цьому секторі.

Програма PEARL надасть підтримку заявникам з окремих територіальних громад Чернівецької та Чернігівської областей, які є партнерами Global Communities в межах реалізації Програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), а саме:

  • Громади Чернівецької області: Великокучурівська, Вижницька, Глибоцька, Клішковецька, Мамалигівська, Недобоївська, Новоселицька, Рукшинська, Усть-Путильська і Хотинська. 
  • Громади Чернігівської області: Коропська, Корюківська, Лосинівська, Любецька, Менська, Ніжинська, Новгород-Сіверська, Сновська, Сосницька і Тупичівська. 

В межах цього грантового конкурсу надаватиметься фінансова підтримка фізичним і юридичним особам, які постраждали від війни, і які хочуть відновити або розширити свою діяльність. 

Цілями цього грантового конкурсу є:

  • Створення або відновлення робочих місць.
  • Зростання чисельності нового бізнесу. 
  • Масштабування діючих та/або відкриття нових напрямків діяльності бізнесу.

У Програмі PEARL передбачено 3 типи грантів:

  • Лот 1 — грант розміром до 5 000 дол. США на започаткування або розвиток бізнесу.
  • Лот 2 — грант розміром від 5 001 до 12 000 дол. США. Обов’язковою вимогою є створення принаймні 1 (одного) нового робочого місця. 
  • Лот 3 — грант розміром від 12 001 до 25 000 дол. США. Обов’язковою вимогою є створення принаймні 2 (двох) нових робочих місць. 

Для кожного Лоту передбачено співфінансування від заявника (у грошові формі) у розмірі не менше 10 % від суми гранту. 

Від одного учасника може бути подано не більше однієї заявки. Усі проєкти повинні бути повністю виконані до 31 жовтня 2023 року. 

Щоб взяти участь у грантовому конкурсі, учасники повинні заповнити он-лайн форму та прикріпити необхідні документи:

  • Додаток 1 — Бізнес-проєкт у форматі WORD або PDF.
  • Додаток 2 — Бюджет бізнес-проєкту у форматі EXCEL.

Додатки можна завантажити за цим посиланням.

Прийом документів на участь у грантовому конкурсі буде тривати із 15 червня до 24 липня 2023 року. Заявки будуть прийматися у 2 етапи:

  • Етап 1: До 10 липня 2023 року включно. Про результати розгляду документів, поданих до цієї дати, всіх учасників буде повідомлено письмово до 17 липня 2023 року включно.
  • Етап 2: До 24 липня 2023 року включно. Про результати розгляду документів, поданих до цієї дати, учасників буде повідомлено письмово до 31 липня 2023 року включно.

ВАЖЛИВО: Якщо під час першого етапу розгляду документів переможцями буде визначено таку кількість бізнес-проєктів, що призведе до вичерпання бюджету Програми PEARL, Global Communities залишає за собою право достроково завершити прийом документів на участь у конкурсі. В такому випадку, Global Communities до 17 липня 2023 року офіційно повідомить про таке рішення на офіційній сторінці Програми USAID DOBRE у Facebook.

Детальніше ознайомитися з усіма умовами грантового конкурсу Програми PEARL можна у Положенні, яке знаходиться за цим посиланням.

У разі виникнення запитань щодо умов конкурсу, зацікавлені учасники можуть звернутися до експертів Програми PEARL за електронною адресою pearlproject23@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь