A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

День захисту дітей в Клішковецькій територіальній громаді

Дата: 01.06.2023 22:37
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

1 червня увесь світ відзначає свято радості, безтурботності і любові – День захисту дітей. Не залишилася осторонь і Клішковецька територіальна громада.

Організаторами справжнього мистецького свята для дітей стали КУ «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту», КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької сільської ради, заклади освіти та культури, молодіжна рада, торговий центр "Добре" та ПАБ "Де Добре".

Заступник сільського голови Анатолій САПОГІВСЬКИЙ підкреслив, що Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живимо. «Діти були і завжди залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави. Попри складну ситуацію в країні діти мають право на мирне та щасливе дитинство, сповнене яскравих позитивних емоцій»,- сказала Алла КОВАЛЬ, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту  населення Клішковецької сільської ради.

Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження,  створили усі умови задля проявлення творчих здібностей і вмінь кожної дитини. Чудовий концерт  талановитої дітвори " Щоб сонцю всміхалися діти" зривав раз у раз аплодисменти дорослих і малих глядачів.

В КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької сільської ради для  малечі організували пікнік, на якому дітки розважалися, танцювали,  насолоджувалися смаколиками. Родзинкою свята став запрошений гість - велетень ведмідь. 

Молодіжна рада  організувала показ мультфільму для найменших учасників дійства.

На стадіоні села Клішківці відбулася гра між футболістами  8 та 9 років. Перемогу виборола команда хлопчиків 8 років з рахунком 7 : 6. По завершенню змагань юні футболісти нагороджені кубком.

Сюрприз від адміністрації ПАБу - розважальна програма з трьома велетнями ведмедями. Діткам, які брали участь у святі, пропонували солодощі та морозиво.

Щирі слова подяки нашим спонсорам: Івану  СОРОЧАНУ, Петру КУШНІРУ та керівнику молодіжної ради Максиму НИКОЛАЇШЕНУ, Людмилі ЦИБУХ та Тетяні БАБИН, а також усім, хто долучився до проведення свята.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі свята 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь