A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

МУЗИКА ЄДНАЄ.

Дата: 16.03.2023 15:37
Кількість переглядів: 379

У Клішковецькій музичній школі ім. В. Фокшука відбувся благодійний концерт «З Бахмутом у серці». Його провели викладачі та студенти Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця. Позитивним зарядом емоцій від виступів ансамблю та окремих виконавців гри на музичних інструментах могли насолодитися всі бажаючі. Творча атмосфера, яка панувала у залі, додавала особливого шарму мистецькому дійству та допомагала на деякий час відволіктися від буденності. Справжнім поціновувачам музичного мистецтва не стала на заваді навіть сирена, що лунала за вікном.

– Ми знаємо, яка клопітка праця передує такому концерту, однак вам вдалося підготувати номери на високому професійному рівні, навіть у цей нелегкий час, коли викладацькому й студентському колективам коледжу довелося евакуюватися разом з десятками тисяч жителів Бахмуту, що нині став однією з найгарячіших точок фронту, – зазначила директорка Клішковецької музичної школи Вікторія Мельник. – Хочемо вам щиро подякувати за те, що несете у світ прекрасне і не забуваєте свій дім.

Після концертної програми гості з Бахмуту розповіли про те, що незадовго до початку повномасштабного наступу російських військ у їхньому коледжі завершили капітальний ремонт. Нині ж частина приміщення знищена.

Притулок закладу освіти надали у Кам’янці-Подільському, де викладачі продовжують навчати студентів.

На завершення присутні на заході жителі Клішковецької громади долучилися до збору коштів у загальну скарбничку допомоги нашим військовим.

– Дякуємо всім за згуртованість, за розуміння важливості проведення таких благодійних заходів, за допомогу Збройним силам України. Ми – єдині, а отже, ми обов'язково переможемо! – наголосила Вікторія Мельник.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь