A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Привітання з Днем волонтера

Дата: 05.12.2022 15:46
Кількість переглядів: 245

Фото без описуШановні волонтери Клішковецької громади!
Сьогодні гарний привід для суспільства та для тих, заради кого ви примножуєте в світі добро та світло,  а також гарний привід  вклонитися за вашу безкорисливість, жертовність та самовіддачу. Адже Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, саме волонтери першими підставили плече там, де вони були найбільш необхідні. 
Волонтери Клішковецької громади  організувалися в потужний волонтерський рух за першої необхідності: збирали та доправляли необхідну гуманітарну допомогу, кошти на придбання ліків та військового спорядження для потреб ЗСУ, одяг та харчові продукти для громадян, чиї домівки постраждали та хто був змушених їх залишити, а також дітям ВПО, соціально вразливим верствам населення, людям похилого віку та всім, хто потребує допомоги,  надавали прихисток родинам переселенців. Тож справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну від російських терористів.
Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили України відчувають постійну надійну підтримку і турботу. Висловлюю вдячність всім і кожному, хто робить свій дБ вагомий внесок в нашу загальну ПЕРЕМОГУ, хто служить неписаним законам людяності, чуйності, співпереживання, співчуття, милосердя, самопожертви, хто шляхетними справами наближає перемогу світла над пітьмою! Бажаю всім волонтерам громади міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру.
Разом переможемо!
З повагою
Клішковецький сільський голова                    Віктор ДРОНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь