A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ПРОВОДИТЬСЯ РЕМОНТ ДОРІГ ГРОМАДИ

Дата: 07.11.2022 15:53
Кількість переглядів: 265

У Клішковецькій  територіальній громаді, зважаючи на сприятливі погодні умови, проводиться поточний ремонт доріг. Першочергово відновлюють гостроаварійні ділянки. Комунальні дороги ремонтуються за рахунок сільського бюджету, а автошлях Т 2621  територіального значення у Чернівецькій області, який пролягає через села Перебиківці, Зелена Липа, Малинці, Клішківці  - за рахунок добровільних внесків підприємців та жителів громади (завчасно  погодивши його ремонт  з відповідними органами Чернівецької ОВА).

Фото без опису

Як розповів заступник сільського голови Анатолій Сапогівський, - «Через військовий стан в Україні, бюджет громади не дозволяє зробити ремонти комунальних вулиць, які були затверджені у Плані соціально-економічного розвитку громади на 2022 рік. Тому стараємось відремонтувати гостро аварійні ділянки комунальних доріг, а також ділянки дороги територіального значення, яка проходить через села Перебиківці, Зелена Липа, Малинці, Клішківці,  і перебуває у  дуже критичному стані, що може привести до ДТП. На нараді  при сільському голові Віктора ДРОНЯ  за участі старост та волонтерів було вирішено долучити підприємців та населення до збору добровільних внесків для ямкового ремонту дороги територіального значення (завчасно  погодивши її ремонт  з відповідними органами Чернівецької ОВА), а ремонт комунальних доріг провести за рахунок сільського бюджету. Відбирали економніші та більш ефективні  варіанти, радилися з фахівцями.

Як було.                                                   Як стало

Фото без опису     Фото без опису

Ремонту  сприяють погодні умови. Дякуємо всім, хто з розумінням ставиться до даного питання, бере участь коштами та роботою»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь