A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Інтеграційний захід від Молодіжної Ради

Дата: 23.08.2022 10:09
Кількість переглядів: 242

За підтримки Українського Народного Дому в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" 19 серпня на стадіоні с. Клішківці відбувся Інтеграційний захід  «Гриль-Фест».

Метою проведення заходу було: підвищення рівня довіри один до одного, пошук шляхів вирішення проблем та гарно проведеного часу.

Учасниками Інтеграційного заходу стали жителі громади різних вікових категорій. Крім представників громади були  переміщені особи, зокрема молодь.

Виходячи з особливостей інтеграційної методики «Гриль-Фест» , представники Молодіжної ради залучили усіх бажаючих до діалогу по запобіганню  та вирішенню проблем, які виникають у ВПО у громаді. Відпрацювалися навички  взаємодії та  створювався рівень довіри під час заходу.

Під час заходу Молодіжною радою вдалось виявити та обговорити актуальні проблеми громади, поділитися власним життєвим досвідом, відшукати альтернативні варіанти рішення проблемних та конфліктних ситуацій.

Молодь мала простір для спілкування з ВПО, формулювання їх власної думки та  вираження громадянської позиції, зокрема, прозорість діяльності органів влади, забезпечення доступу до медичних послуг, попередження насильства над жінками тощо.  Родзинкою заходу були танцювальні композиції «Top-dance» та пісні учасників студії «Grand Kids», які були наповнені національно-патріотичним змістом та любов’ю до України. Для активних учасників заходу проводилися конкурси на патріотичну тематику. Також для дітей був надувний атракціон, щоб вони могли весело провести час та знайти багато друзів.

На завершення дійства Молодіжною рада організувала «Пікнік-зону». Діти та дорослі мали змогу посмакувати шашликами та іншими пікніковими стравами від майстрів кулінарії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь