A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Ефективні відповіді на виклики війни: від стійкої громади до стійкої країни

Дата: 04.08.2022 15:45
Кількість переглядів: 176

Фото без описуСьогодні у приміщенні Клішковецької сільської ради відбулася фасилітована зустріч «Ефективні відповіді на виклики війни: від стійкої громади до стійкої країни».

Зустріч проведена за підтримки Українського кризового медіа-центру Український кризовий медіа-центр у рамках ініціативи «DOBRE_Взаємодія» за підтримки Програми USAID DOBRE. Ця ініціатива «DOBRE_Взаємодія» передбачає допомогу місцевому самоврядуванню швидко та ефективно налагодити та побудувати продуктивну взаємодію між «новим» – тимчасово переміщеним та місцевим населенням, закласти основу для подальшої спільної роботи та залучити ресурси один одного.

Фасилітаторами зустрічі виступили Альона Матвийчук та @Максим Єлігулашвілі. На зустрічі була присутня керівниця Українського кризового медіа-центру Ірина Малик.

До обговорення та напрацювання ефективних кроків були запрошені представники:

секретар сільської ради – Надія Мельник, бізнесу – Світлана Марчук, відділу земельних відносин та комунальної власності – Іван Руснак, відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму та соціального захисту населення – Alla Koval, завідуюча філією Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка – Альона Гаврилян, депутат та керівник волонтерського штабу Нина Денис (Палагнюк), закладу культури – Ірина Володимирівна Марковська, керуючий справами виконавчого комітету – Леся Вірста (Гаврилян) , начальник ЦНАПу – Анатолій Гаврилян, голова Молодіжної Ради – Олександр Числаш, адміністратор ЦНАПу – Сергій Мельник, головний спеціаліст організаційного відділу, координатор програми DOBRE – Олена Кирилюк, з числа внутрішньо переміщених осіб – Олександр Дарчук.

Активно пропрацювали ключові виклики життєдіяльності Клішковецької громади внаслідок широкомасштабного вторгнення. Шукали відповіді на питання – На чому варто сконцентруватися нашій громаді на даний момент. Здійснили самооцінку та кроки з розвитку потенціалу Клішковецької громади відповідати на нові загрози.

Зрештою, виділили 3 кроки, на яких варто зосередитися у першу чергу. Добре, коли є однодумці та команда! Тож чекайте від нас нових повідомлень та закликів до активних дій.

КлішківціINFO



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь