A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Клішковецької сільської ради 08 червня 2022 року

Дата: 09.06.2022 14:56
Кількість переглядів: 789

08.06.2022 року у залі засідань відбулося чергове засідання виконавчого комітету Клішковецької сільської ради. Засідання провів сільський голова Віктор ДРОНЬ.

Під час засідання членами виконавчого комітету було заслухано та затверджено Програму безпеки на території Клішковецької територіальної громади на 2022-2025 роки. Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сапогівський доповів про необхідність і актуальність затвердження даної програми, її мету та завдання.

Також, було прийнято рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення Клішковецької сільської ради VIII скликання від 22.12.2021 року №423/12/2021 «Про бюджет Клішковецької територіальної громади на 2022 рік».

Окрім цього, члени виконавчого комітету погодили затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Клішковецької територіальної громади на 2022-2025 роки та Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб Клішковецької територіальної громади на 2022 рік.

Серед іншого, під час засідання було ухвалено рішення про виділення коштів на оплату послуг, щодо розміщення інформаційної продукції  в районній газеті «Хотинські вісті».

Заслухавши інформацію про перелік осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяви на компенсацію витрат, члени виконавчого комітету затвердили обсяг компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Під час засідання членами виконавчого комітету було розглянуто 5 заяв жителів громади про надання матеріальної допомоги та було схвалено відповідне рішення.

Всього, згідно порядку денного розглянуто 7 питань з різних сфер життєдіяльності Клішковецької територіальної громади. А, також, сільський голова разом з членами виконавчого комітету обговорили низку важливих питань, що підготовки комунальних закладів до опалювального періоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь