A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

День захисту дітей у Клішковецькій територіальній громаді.

Дата: 02.06.2022 17:03
Кількість переглядів: 774

Дитинство – це пора, коли мрії і сподівання стають дійсністю, коли відчувається велика любов від усіх рідних, коли сонце світить яскравіше, а небо – високе і безхмарне, коли вітер підносить усі думки і спогади і несе дітей до їхніх мрій. Діти – майбутнє нації. Їхня безпека, розвиток, освіта та досягнення у житті повністю залежать від волі дорослих. 

Цього року діти, як ніколи потребують захисту та хочуть миру. У Клішковецькій громаді для відзначення цього свята  було проведено для дітей громади та дітей із вимушено переміщених осіб концерт вокальної студії «Гранд Кідс» (керівник Марковська І.В.) Клішковецького Центру культури, дозвілля, туризму та спорту "Нам потрібне мирне і щасливе дитинство". Також  у дошкільних закладах проведено конкурс малюнків на асфальті, серед школярів – конкурс тематичних малюнків, серед обдарованих дітей – конкурс віршів і пісень про Україну.  Учні Клішковецької музичної школи та музичних шкіл нашої славної України (Київ, Суми, Запоріжжя, Бориспіль, Чернігів) об’єднались в музичний калейдоскоп.

Добре спрацював в організації дітей до святкування відділ «Служба у справах дітей»  сільської ради. Гостинці отримали сім’ї із дітьми – сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми-інвалідами, дітьми, які вимушено переїхали до нас у зв’язку із війною, та дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. 100 дітей із малозабезпечених сімей отримали продуктові пакети. А сімя матері – героїні  Анжели Іванічек взяла участь у обласному святі у розважальному комплексі «Сонячна долина».

Дякуємо приватному підприємцю Сорочану І.О. за надання приміщення ПАБу «Де Добре», за смачні солодощі  та цікаво організований майстер-клас для дітей по приготуванню піци. Також дякуємо спонсорам свята: торговий центр «Оазис», магазин «Наталі», мережа магазинів «Тано», магазин будівельних товарів (п.п.Боянецький І.Д.), фермеру - садоводу Збіра В.І.  

Діти гарно відпочили і щиро просили в молитві, щоб мир був на Україні і  на всій землі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь