A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ІНФОРМАЦІЯ НА ДОПОМОГУ ВОЛОНТЕРАМ ГРОМАДИ

Дата: 27.02.2022 20:02
Кількість переглядів: 596

Допомагаємо українській армії: ЦЕДЕМ зібрав корисні та надійні посилання

274033918_1605094146511186_4725207237568214714_n

У цей час чимало українців вважають себе безсилими щось змінити, однак насправді ми можемо долучитися до захисту нашої країни навіть поза лавами Збройних сил України. Для цього кожен з нас може в міру своїх можливостей допомогти армії через громадські та благодійні організації, стати волонтером або донором.

Наразі ЗСУ значно потужніші, ніж у 2014 році, однак у протистоянні з агресором, який має численнішу армію та витрачає на її озброєння десятки мільярдів доларів щороку, підтримка громадян – важлива, і ваша участь може врятувати чиєсь життя.

Центр демократії та верховенства права зібрав перевірені корисні посилання, за якими ви можете допомогти.

1. Підтримати армію через громадські та благодійні організації, або ініціативні групи активістівток: 

  • Армія SOS – закупівля необхідних для військових амуніції, засобів захисту, зв’язку та розвідки, уніформи та продовольства, а також доставка їх безпосередньо на фронт.
  • Фонд “Повернись живим” – закупівля тепловізорів, окулярів нічного бачення, кровоспинних препаратів та інших необхідних речей. Робота безпосередньо з командним і особовим складом військових частин і контроль доставки вантажів від складу до солдат. 
  • Крила Фенікса – благодійний фонд, який надає допомогу в оснащенні української армії засобами індивідуального нелетальної захисту (бронежилети, каски), лікуванням поранених бійців, ремонтом будівель військових частин, придбанням індивідуальних аптечок.
  • ФОНД Діани Макарової – ініціативна група активістів з надання допомоги армії та Національної гвардії України, пораненим і біженцям , сім’ям військовослужбовців.
  • Медичний батальйон “Госпітальєри” – працює безпосередньо на передовій. 
  • Фонд громади “Подільська громада” – відправка на фронт гуманітарних вантажів, тепловізори, БпЛА, рюкзаки та інше військове спорядження.
  • Восток SOS – збір коштів на різні потреби армії. 
  • Жіночий ветеранський рух – окрім іншого, підготовка до дій в надзвичайних ситуаціях, особливий період та в умовах воєнного стану.

2. Підтримати армію без посередників

  • Можна переказати кошти безпосередньо Міністерству оборони. Їх спрямовують на матеріально-технічне та медичне забезпечення війська.
  • Якщо ви маєте друзів чи родичів, які служать у зоні Операції об?єднаних сил, запитайте у них про їхні потреби. Якщо таких нема, то поцікавтесь, що потрібно для служби, у військових з найближчого від вас пункту постійної дислокації однієї з бригад Збройних сил України. 

3. Підтримати армію за допомогою окремих активістівток, лідеріврок думок, які системно збирають кошти на волонтерських засадахСергій ПритулаРоман ДонікСергій СтерненкоТата КеплерЛариса ПолуляхНаталя Юсупова, або тих, кого ви знаєте, та кому довіряєте. 

4. Про можливості волонтерити:

 Восток SOS:

  • для людей, які можуть фінансово допомогти чи надати житло людям, які виїздять з окупованих територій чи прифронту – тут
  • Стати волонтерами команди Восток SOS – тут.

Маскувальні сітки для Армії руками волонтерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь