КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

У Клішковецькому ЦНАПі Чернівецької області будуть доступні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану

Дата: 04.02.2022 20:10
Кількість переглядів: 530

У Чернівцях відбулася робоча нарада заступника начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Чернівецькій області Івана Гринюка та Клішковецького сільського голови Віктора Дроня, під час якої йшлося про співпрацю у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, зокрема можливості надання таких послуг через місцевий центр надання адмінпослуг.

 Фото без опису

 

У ході зустрічі підписали відповідне узгоджене рішення. Документ передбачає об`єднання зусиль та спільні дії задля забезпечення надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Клішковецької сільської ради.

«Ми постійно розширюємо коло партнерів. Наразі жителі громад мають можливість отримати послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в понад двадцяти центрах надання адміністративних послуг області. Це зручно для людей, економить час на звернення до державних органів. Одним із найбільш затребуваних сервісів у такій співпраці є комплексна послуга «єМалятко». Торік нею на Буковині скористалися понад чотири з половиною тисяч батьків новонароджених дітей», - зауважує заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Чернівецькій області Іван Гринюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь