A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Розпорядження №(02-05)15 від 23.07.2021 року "Про скликання 8-ої сесії сільської ради (3-є пленарне засідання) VІІІ скликання"

Дата: 23.07.2021 16:27
Кількість переглядів: 229

        У К Р А Ї Н А

    КЛІШКОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

           ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від  23 липня 2021 року                                   за № (02-05)15

                                              

Про скликання 8-ої  сесії (3-є пленарне засідання)

сільської ради VІІІ скликання.

 

Відповідно до ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

І. Скликати 3-є пленарне засідання 8-ої сесії сільської ради VІІІ скликання  04 серпня 2021 року о 11.00 годині в залі засідань сільської ради.

ІІ. На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету Клішковецької територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Клішковецької сільської територіальної громади.
  3. Про затвердження Положення про приватизацію об»єктів комунальної власності Клішковецької сільської територіальної громади (малу приватизацію).
  4. Про затвердження Положення про порадок здійснення державної регуляторної політики органами та посадовими особами Клішковецької сільської ради та покладення повноважень у здійсненні державної регуляторної політики.
  5. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об»єктів спільної власності Клішковецької сільської територіальної громади.
  6. Про включення до Переліку першого типу об»єкта комунальної власності територіальної громади.
  7. Про затвердження Положення про місцеві ініціативи в Клішковецькій СТГ.
  8. Про створення відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту населення Клішковецької сільської ради.
  9. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Клішковецької сільської ради.
  10. Про утворення Опорного закладу освіти Клішковецької сільської ради Дністровського району Чернівецької області «Клішковецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» і його філії.
  11. Про утворення опорного закладу освіти Клішковецької сільської ради Дністровського району Чернівецької області «Полянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» і його філії.
  12. Про утворення  Опорного закладу освіти Клішковецької сілсьької ради Дністровського району Чернівецької області «Шиловецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» і його філії.
  13. Про утворення Опорного закладу освіти Клішковецької сільської ради Дністровського рай     ону Чернівецької області «Перебиковецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів».
  14. Про внесення змін до штатних розписів Шиловецького ОЗО і Клішковецького ОЗО.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду за результатами проведення земельних торгів.
  16. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду Пернай С.С.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду СУФП ТзОВ «БФБ».
  18. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність шляхом викупу Маляр В.П.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність шляхом викупу Геньгі В.М. і Поповичу І.І.
  20. Про надання дозволу на розроблення прокету землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність шляхом викупу Сафтюку А.В.
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  22. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.
  23. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам на підставі технічних матеріалів та документів і проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  24. Про прийняття земельної ділянки у комунальну власність.
  25. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу.
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність.
  28. Про перейменування вулиць Котовського, Терешкової, Чапаєва, Щорса на території села Санківці Хотинского раойну Чернівецької області.
  29. Про затвердження  Положення про облікову політику Клішковецької сільської ради.
  30. . Інші.

ІІІ. На сесію сільської ради запросити депутатів сільської ради,  керівників комунальних установ, старост.

 

Сільський голова                             В.В.Дронь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь