A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

День захисту дітей у Клішковецькій громаді

Дата: 02.06.2021 13:12
Кількість переглядів: 1012

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Клішковецькій громаді відбулося веселе захоплююче свято. На майданчику біля пабу зібралося більше сотні дітлахів на концертну програму під назвою «Щасливе дитинство».

Дарували гарний настрій та заряджали позитивом ведучі заходу Максим Николаїшин та Діана Фидишена, юні артисти: Софія Марковська із піснею «Любов у кожного з нас», талановиті гуртківці вокальної студії «Гранд Кідс» (керівник Ірина Марковська) та «Веселі нотки» (керівник Іванна Думанська), солісти Аріна Гончарук, Віталіна Чебан, Дарина Антонюк, Уляна Носата і Василь Боднар, а також запрошені гості Мар’яна Бура та молодіжна рада Клішковецької громади. Родзинкою свята була поява мультяшного героя, якого зіграв Артем Бурлака. Діти залюбки співали, танцювали і брали участь у різних цікавих конкурсах. Веселого та святкового настрою їм додали різноманітні призи та подарунки. Під час концертної програми були нагороджені грамотами переможці змагань та конкурсів. Спонсори Клішковецької громади вручили м’ячі та продуктові пакети дітям із малозабезпечених сімей. Господарі магазину «Добре» усіх присутніх на заході дітей пригощали морозивом та запросили до пабу аніматорів та клоунів, котрі після завершення свята розважали малечу. А вдячністю усім, хто долучився до організації святкового дійства, стали веселий, бадьорий дитячий сміх, щасливі очі та щирі позитивні емоції.

Сюрприз від «Їжачка-Клішковичка» – подарунки та премії талановитим діткам

Фото без опису

На заході відбулося нагородження учасників першого онлайн-конкурсу "Юні таланти" - обдарованих діток із малозабезпечених сімей із сіл Клішковецької громади. Його організувала засновниця благодійної спільноти «Їжачок-Клішковичок», заробітчанка в Італії Юлія Пропадиста. Протягом двох тижнів маленькі конкурсанти надсилали через соціальні мережі та вайбер фото- та відеозвіти виконаних завдань: готували малюнки, тематичні плакати, грали на музичних інструментах, співали, показували майстер-класи своїх творчих умінь. П’ять членів журі визначили найкращих. А на святі, присвяченому Дню захисту дітей, було оголошено переможців та нагороджено грамотами і грошовими преміями 37 маленьких учасників. Незважаючи на кордони і кілометри, що розділяють земляків-заробітчан із односельцями, вони вкотре зуміли подарувати частинку свого тепла і довести, що їм небайдуже майбутнє громади. Подвійно приємно, що до благодійних акцій «Їжачка-Клішковичка» щоразу долучаються й жителі громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь