КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Робочий візит експерта DOBRE

Дата: 21.02.2021 13:48
Кількість переглядів: 1422

Фото без опису

18-19 лютого 2021 року відбулося перше відвідування громади – дводенний робочий візит експерта програми DOBRE ("Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») Олега Карого (Фонд Розвитку Місцевої Демократії, Україна) до Клішковецької територіальної громади в рамках соціально-економічної діагностики.

Фото без опису

Через онлайн-зв'язок до зустрічі долучився польський експерт компоненту Давід Хоінкіс (Фонд Розвитку Місцевої Демократії, Польща).

Фото без опису

Базовою ціллю діагностики є аналіз конкретних сфер функціонування громади (соціальної, економічної, екологічної тощо) з позиції їх стану, потреб, проблем та можливостей для розвитку.

 

 

Цей аналіз здійснювався двома способами – шляхом розмов і зустрічей у наші громаді з представниками різних місцевих груп людей та шляхом аналізу статистичних даних про громаду.

 

 

 

 

За час відвідин було проведено зустрічі із Головою – Дронем Віктором Васильовичем, його заступником – Сапогівським Анатолієм Миколайовичем, секретарем сільської ради – Мельник Надією Сергіївною, координатором та контактною особою – Кирилюк Оленою Володимирівною; зі службовцями, відповідальними за надання адміністративних послуг, відповідальними за бюджет, освіту, культуру, спорт, молодь, туризм;Фото без опису представниками громадських організацій, місцевими лідерами, депутатами сільської ради, представниками місцевих парафій, настоятелями церков, місцевими підприємцями, старостами; директорами закладів освіти, довкілля, клубних установ, бібліотек, закладів охорони здоров’я.

Фото без опису

В рамках зустрічі було обговорено усі важливі аспекти життєдіяльності громади, проаналізовано умови місцевого розвитку та стратегічний план дій для продовження співпраці програми USAID DOBRE із громадою.

За результатами проведених зустрічей і розмов буде розроблено діагностичний звіт для громади, для подальшої співпраці із програмою "DOBRE", який буде представлено у кінці березня 2021 року. Тоді ж планується представлення Робочої групи із розробки Стратегії розвитку громади та початок роботи над нею.

Фото без опису

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Клішковецька територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Щиро вдячні за візит та сподіваємося на плідну співпрацю!!!

 

#DOBRE 

#Децентралізація_приносить_кращі_результати_та_ефективність

#Фонд_Розвитку_Місцевої_Демократії

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBnpgq8WPU6mOynER2HSefJQtvZpzcBamansNgD6Gqrypv5A/viewform

Пройдіть, будь ласка за вказаним посиланням, щоб допомогти нам сформувати Робочу групу по розробці Стратегії розвитку!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь