A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Робочий візит експерта DOBRE

Дата: 21.02.2021 13:48
Кількість переглядів: 1343

Фото без опису

18-19 лютого 2021 року відбулося перше відвідування громади – дводенний робочий візит експерта програми DOBRE ("Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») Олега Карого (Фонд Розвитку Місцевої Демократії, Україна) до Клішковецької територіальної громади в рамках соціально-економічної діагностики.

Фото без опису

Через онлайн-зв'язок до зустрічі долучився польський експерт компоненту Давід Хоінкіс (Фонд Розвитку Місцевої Демократії, Польща).

Фото без опису

Базовою ціллю діагностики є аналіз конкретних сфер функціонування громади (соціальної, економічної, екологічної тощо) з позиції їх стану, потреб, проблем та можливостей для розвитку.

 

 

Цей аналіз здійснювався двома способами – шляхом розмов і зустрічей у наші громаді з представниками різних місцевих груп людей та шляхом аналізу статистичних даних про громаду.

 

 

 

 

За час відвідин було проведено зустрічі із Головою – Дронем Віктором Васильовичем, його заступником – Сапогівським Анатолієм Миколайовичем, секретарем сільської ради – Мельник Надією Сергіївною, координатором та контактною особою – Кирилюк Оленою Володимирівною; зі службовцями, відповідальними за надання адміністративних послуг, відповідальними за бюджет, освіту, культуру, спорт, молодь, туризм;Фото без опису представниками громадських організацій, місцевими лідерами, депутатами сільської ради, представниками місцевих парафій, настоятелями церков, місцевими підприємцями, старостами; директорами закладів освіти, довкілля, клубних установ, бібліотек, закладів охорони здоров’я.

Фото без опису

В рамках зустрічі було обговорено усі важливі аспекти життєдіяльності громади, проаналізовано умови місцевого розвитку та стратегічний план дій для продовження співпраці програми USAID DOBRE із громадою.

За результатами проведених зустрічей і розмов буде розроблено діагностичний звіт для громади, для подальшої співпраці із програмою "DOBRE", який буде представлено у кінці березня 2021 року. Тоді ж планується представлення Робочої групи із розробки Стратегії розвитку громади та початок роботи над нею.

Фото без опису

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Клішковецька територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Щиро вдячні за візит та сподіваємося на плідну співпрацю!!!

 

#DOBRE 

#Децентралізація_приносить_кращі_результати_та_ефективність

#Фонд_Розвитку_Місцевої_Демократії

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBnpgq8WPU6mOynER2HSefJQtvZpzcBamansNgD6Gqrypv5A/viewform

Пройдіть, будь ласка за вказаним посиланням, щоб допомогти нам сформувати Робочу групу по розробці Стратегії розвитку!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь