КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Програма Менторства від DOBRE

Дата: 15.02.2021 10:01
Кількість переглядів: 1643

Фото без опису12 лютого 2021 року, в рамках проєкту USAID DOBRE – «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», відбулось ознайомлення з програмою Менторства, провідною ідеєю якої є прискорення адаптації громад 4 когорти до умов налагодження сталих довгострокових зв’язків з громадами 1-3 когорти, забезпечення обміну досвідом на постійній основі, отримання мотивації, підтримки та забезпечення можливості максимального використання всіх ресурсів, як має можливість дати USAID DOBRE. Для досягнення цієї мети громади 4 когорти можуть бути забезпечені ментором з числа громад 1-3 когорт, які досягли найвищих результатів у реалізації програми USAID DOBRE і які будуть самостійно та разом з командою USAID DOBRE надавати громадам 4 когорти додаткові інформаційно-консультаційні послуги і стежити за їх шляхом до вдосконалення протягом року.

Під час презентації програми Менторства відбулися зустрічі з громадами-менторами, були представлені та визначені  підходи до співпраці з громадами 4 когорти.

Наша Клішковецька територіальна громада зможе визначити для себе громаду-ментора (за згодою), яка буде опікуватися діями і успіхами громади-учасника (менті) протягом 2021 року і сприяти скорішому прогресу в виконанні завдань в Програмі USAID DOBRE і покращення показників PMCI, забезпечить запровадження стимулів для досягнення найкращих результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь