КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Он-лайн освіта. Карантин не перешкода навчанню!

Дата: 13.03.2020 10:37
Кількість переглядів: 534

Друзі! Для продовження освітнього процесу під час карантину ми підготували для вас перелік он-лайн сервісів для підготовки до ЗНО та дистанційного навчання. Отже:

- На сайті EdEra  (https://courses.ed-era.com/) знайдете корисні курси для підготовки до ЗНО з математики, англійської мови, історії України, біології, української мови. 

- Ще один безкоштовний ресурс для тих хто готується до ЗНО це  - PROMETEUS (https://prometheus.org.ua/)!  На цій платформі є чимало он-лайн курсів на різну тематику, в тому числі й курси з підготовки до ЗНО (українська мова та література, історія України, математика, англійська мова).

- На сайті МійКлас  (https://miyklas.com.ua/) доступні матеріали для підготовки до ЗНО та чимало тестових он-лайн завдань з різних предметів для школярів.

- Курс «ЗНО фізика» (https://dist.karazin.ua/for-students/courses/148)  покликаний допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання зі шкільного курсу фізики. Якщо вам потрібна фізика для вступу на омріяний факультет, то курс з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) від Центру електронного навчання ХНУ імені В.Н. Каразіна допоможе здійснити мрію.

- Платформа УКласі (математика) (http://uklasi.com.ua/). Вся математика шкільної програми.

- Фонд «Відкрита політика» записав відео-уроки з української мови, української літератури, історії України для підготовки до ЗНО, ДПА:
https://dostupnaosvita.com.ua/video-lessons

- Програма Edugames містить 16 000 завдань з кожної теми програми початкової школи. Усі завдання інтерактивні, програма миттєво перевіряє відповіді – і учні відразу можуть дізнатися, які завдання виконали правильно, а де припустилися помилки. Більше про програму – на сайті http://edugames.rozumniki.ua/

Можливості безмежні!

Підготовлено за підтримки проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь