КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Із Днем місцевого самоврядування!

Дата: 06.12.2019 15:05
Кількість переглядів: 954

З нагоди прийдешнього свята – Дня місцевого самоврядування, яке в Україні відмічають традиційно 7 грудня, відбулися урочистості у Центрі економічного розвитку Клішковецької об»єднаної територіальної громади.

Привітали працівників органів місцевого самоврядування, депутатів сільської ради, членів її виконавчого комітету та всіх виборців Клішковецький сільський голова Ченківський Василь Матвійович та гість урочистості в.о. голови Чернівецької обласної ради Маковецька Інга Степанівна.

Було відмічено, що місцеве самоврядування відіграє у житті громадян значно більшу роль, ніж будь-які центральні чи місцеві органи виконавчої влади, а також є визначальним чинником регіонального розвитку країни та соціально-економічного відродження українських громад.  Органи місцевого самоврядування щороку діють ефективніше, розв’язують більшість проблем, забезпечуючи комфортне життя своїх громадян. Відмічено були успіхи громади з початку  її об»єднання по сьогоднішній день. І за цими успіхами стоять конкретні люди, які взяли на себе відповідальність. Не замовчувалися і проблеми громади, які виникають у роботі. Але   в об’єднанні, у згуртованості, у взаєморозумінні і взаємопідтримці вони успішно вирішуються.

З приводу свята лунали слова вдячності за самовіддану працю на благо розвитку   територіальної громади,  в ім’я розквіту України. Від усього серця бажали   міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму, щоб ніколи всіх не покидали віра, надія, любов. Щоб професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяли розбудові та розвитку української держави!

Інга Степанівна і Василь Матвійович відзначили  Грамотами представників органів місцевого самоврядування   з нагоди   професійного свята.

Урочистості та святковий концерт були підготовлені і проведені працівниками Клішковецького будинку культури,  учасниками вокального гурту «Веселі нотки», які  створили святковий настрій і приємний відпочинок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь