A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

У Клішківцях відкрили ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР

Дата: 11.10.2019 10:09
Кількість переглядів: 1469

У Клішківцях відкрили ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
Відтепер особливі дітки громади та навколишніх сіл отримуватимуть кваліфіковану допомогу фахівців
Сьогодні, 10 жовтня, у Клішківцях відбулося урочисте відкриття чотирнадцятого в Чернівецькій області і другого в Хотинському районі Інклюзивно-ресурсного центру, котрий покликаний забезпечити однакові можливості на здобуття дошкільної та середньої освіти всім дітям. Відтепер тут батьки особливих діток зможуть отримати кваліфіковані рекомендації щодо їхнього розвитку, а вчителям навчальних закладів надаватимуть консультації з питань інклюзивного навчання.

Фото без опису
Майбутні вихованці закладу Аліса Колочко, Олександра Лазарь і Богдан Кривий разом з почесними гостями та Клішковецьким сільським головою Василем Ченківським перерізали жовто-блакитну стрічку та першими увійшли до інклюзивно-ресурсного центру. Усі присутні на заході жителі громади також оглянули приміщення та змогли оцінити якість оснащення кабінетів. Щасливі дитячі обличчя, усмішки батьків стали щирою винагородою місцевій владі та колективу ІРЦ за складну роботу зі створення цього закладу.
А працюватимуть у ньому люди, які не з чуток знайомі з проблемами особливих діток, тому добре розуміють і підтримують батьків, які так цього потребують та з розумінням і любов‘ю ставляться до дітвори, яка навчатиметься в центрі!
Під керівництвом директора ІРЦ Євгенії Ченківської допомагатимуть дітям із особливими освітніми потребами вчитися та соціалізуватися практичний психолог Альона Паламарчук, вчитель дефектолог Яна Палагнюк, логопед Олена Жоян та вчитель лікувальної фізкультури реабілітолог Діана Шумович.
Батьки особливих діточок подякували усім, хто долучився до створення такого необхідного закладу, адже разом із відкриттям Інклюзивно-ресурсного центру їм сьогодні подарували надію на те, що дітки зможуть отримати краще майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь