A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Понад два мільярди гривень спрямував бізнес Буковини на соціальні виплати

Дата: 09.09.2019 11:10
Кількість переглядів: 861

Понад два мільярди гривень спрямував бізнес Буковини на соціальні виплати

У січні-серпні 2019 року платники Чернівецької області перерахували до бюджету 2124,7 млн грн єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Про це повідомили у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

Таким чином, за вісім місяців поточного року надходження ЄСВ перевищили планові показники на 61,6 млн гривень.

Порівняно з січнем-серпнем минулого року забезпечено приріст надходжень на 21,7 відсотків, або на 378,9 млн гривень. Нагадаємо, що протягом 2018 року ДФС забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на рівні 1745,8 млн гривень.

У податковій службі Буковини наголошують що й надалі контролюватимуть дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальних допомог.

Та нагадують, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. Розстрочення та відстрочення заборгованості зі сплати ЄСВ не передбачено. Заборгованість не підлягає списанню. Строк давності щодо нарахування, застосування та стягнення сум недоїмки, штрафів та нарахованої пені з єдиного внеску не застосовується.

Крім того, у разі несплати роботодавцем єдиного внеску, найманому працівникові такі періоди не зараховуються до страхового стажу.

У податковій службі також радять слідкувати за інформаційними повідомленнями, адже відповідно до вимог стандарту IBAN реквізити рахунків для сплати єдиного внеску будуть змінені. Інформацію щодо реквізитів банківських рахунків для сплати єдиного соціального внеску можна отримати на офіційному порталі Територіальних органів ДПС у Чернівецькій області в розділі «Бюджетні рахунки» або у Центрах обслуговування платників.

Джерело: Податкова служба Буковини

Інформацію підготовлено центром економічного зростання Клішковецької ОТГ за підтримки ЄС в межах проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання".

#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростанняФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь