A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Юний дослідник

Дата: 22.03.2019 12:03
Кількість переглядів: 957

 

21 березня 2019 року на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

Учасниками конкурсу стали діти віком 9-11 років.

Метою проведення заходу був пошук і підтримка вихованців, які виявили здібності до експериментальної та дослідницької роботи в напрямі природознавства; формування первинних екологічних знань; залучення дітей до активної пізнавальної, трудової та суспільно-корисної роботи; розвиток та удосконалення вмінь ведення фенологічних спостережень, а також відбір учасників на фінальний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства „Юний дослідник”.

Вже традиційно конкурс проводився за 5-ма номінаціями: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров’я» та «Народознавство. Краєзнавство».

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник» ще раз підтвердив, що Буковинський край багатий на здібних, талановитих та обдарованих дітей, в яких попереду ще багато років навчання, нових досліджень і перемог.

За підсумками роботи журі Клішковецька об’єднана територіальна громада має здобутки:

 

В номінації «Я і природа»:

І місце - Кирилюк Володимир, учень 6-Б класу, вихованець гуртка «Географічне краєзнавство» Клішковецької гімназії Хотинського району з темою «Перспектива використання пластикових відходів села Клішківці для ремонту місцевих доріг»

Керівники роботи:

к.геогр. н., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Клішковецької сільської ради Кирилюк Олена Володимирівна

вчитель природознавства, географії, економіки та фінансової грамотності Клішковецької гімназії Палагнюк Світлана Дмитрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь