A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Пошук людей для зйомки фільму

Дата: 12.10.2018 11:30
Кількість переглядів: 834

КАСТИНГ. Шукаємо артистів, акторів, творчих особистостей, Хлопчиків 9 - 13 років, Близнюків 14 - 17 років, чоловіків та жінок усіх вікових категорій та всіх бажаючих прийняти участь у зйомках художнього повнометражного фільму «Памфір»

Для участі в кастингу надсилайте коротку інформацію про себе, два чітких фото, вік, місце проживання та контактний телефон на пошту lyubarova.casting@gmail.com

1539258740_29339570_1815557731837688_479111989939929088_o

ТОВ “БОЗОНФІЛМ” розпочало виробництво повнометражного національного художнього фільму “ПАМФІР” талановитого українського режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука, що створюється за підтримки Українського культурного фонду.

Фільм оповідає про життя однієї сім’ї, що проживає в українському селі на кордоні з Румунією. В зв’язку із цим знімальна група проводить пошук акторів для зйомок фільму, як професійних так і акторів без досвіду, у Чернівецькій та Івано-Франківській областях.  

Опис фільму:

Памфір, звичайний чоловік, але доля дає йому надзвичайні випробування, які він має подолати за будь-яку ціну заради своєї сім’ї. Події фільму відбуваються в селі на кордоні з Румунією на тлі підготовки та святкування яскравого традиційного свята Маланки.

Режисер – Дмитро Сухолиткий-Собчук:

Випускник КНУТКІТ ім.Карпенко-Карого, переможець конкурсу “КоронаціяСлова 2011” в номінації найкращий сценарій, учасник Berlinale Talent Campus 2013, член Національної спілки кінематографістів України та Української Кіноакадемії, стипендіант програми республіка Польща “GaudePolonia” 2015 та 2017 року, учасник TorinoFilmLab (Script & Pitch) 2016 та MIDPOINT Intensive 2017, організатор сценарної платформи “Terrarium”, призер міжнародних кінофестивалів.

Продюсер – Костіна Олександра:

Успішний продюсер багатьох національних та ко-продукційних повнометражних художніх фільмів. Виконавчий продюсер міжнародного фестивального хіта, володара двох нагород Тижня Критиків Каннського міжнародного кінофестивалю, фільма Мирослава Слабошпицького “Плем’я” 2014 року, а також художнього фільму “Дике Поле” режисера Ярослава Лодигіна, екранізації роману Сергія Жадана “Ворошиловград”, що був створений у ко-продукції України, Швейцарії та Німеччини та вийде на екрани цієї осені. Ко-продюсер Угорсько-Німецько-Українського художнього фільму “Світлячок”, що перебуває зараз у виробництві, видатного угорського режисера Бенедека Флігауфа, володара Срібного Ведмедя Берлінського кінофестивалю та двох Золотих Гепардів кінофестивалю у Локарно. Продюсером фільму виступає Моніка Мекс, чий останній фільм отримав Золотого Ведмедя Берлінського Кінофестивалю та був номінований на премію Оскар за Кращий іноземний фільм. Учасник престижних міжнародних продюсерських програм Producers Workshop New York Film Academy 2016; Producers Workshop 2017 Cannes Film Festival; EAVE on demand 2017; MAIA Producers Workshop 2018.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь