КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ!

Дата: 02.10.2018 16:29
Кількість переглядів: 639

Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

Розпорядження передбачає наступне:

  1. Державній службі з питань праці, Державній фіскальній службі, Пенсійному фонду України,  Національній поліції, іншим центральним органам виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування провести:

починаючи з 5 жовтня 2018 р. в установленому порядку комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення;

до 5 жовтня 2018 р. інформаційно-роз’яснювальну кампанію про заплановані заходи та неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади переглянути  власні нормативно-правові акти  та внести до них зміни  з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками.

3. Державній фіскальній службі, Пенсійному фонду України, Національній поліції, іншим центральним органам виконавчої влади подавати щомісяця до 10 числа Державній службі з питань праці інформацію про проведену роботу для її узагальнення та подання до 15 числа Міністерством соціальної політики Кабінетові Міністрів України.

На виконання розпорядження Державна служба України з праці звернулась до Асоціації міст України з проханням про поширення даної інформації, в якому, зокрема, йдеться про вжиття необхідних заходів з метою включення до кваліфікаційних критеріїв державних закупівель та послуг, що здійснюється органами місцевого самоврядування та підприємствами, які перебувають в їх функціональному підпрядкуванні, вимог щодо оформлення трудових відносин з працівниками, залученими до виконання робіт чи надання послуг.

Інформація підготовлена в межах реалізації проекту

ЄС M4EG «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь