A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Від держави – у власність громади

Дата: 17.09.2018 13:30
Кількість переглядів: 588

Землі сільгосппризначення отримала Клішковецька ОТГ

Минулої середи у Клішківцях на черговій сесії сільської ради на виконання рішення коаліційного уряду у власність громади було передано землі сільгосппризначення, що розташовані поза межами населеного пункту. Клішковецька ОТГ отримала додаткові 62 гектари з державного фонду у своє розпорядження. Щоправда, земельне питання тут почали вирішувати ще сім років тому.

IMG_7013

– Підприємці села створили ініціативну групу, склали кошти і одні з перших в області провели зміни меж населеного пункту, – зазначив сільський голова Василь Ченківський. – А віднині матимемо можливість вирішувати долю ще частини земель. Це важливий крок для розвитку громади, адже тепер самостійно вирішуватимемо, як найефективніше використовувати отримані гектари: чи розводити власне господарство, чи здавати в оренду, чишукати інвесторів. У будь-якому випадку отримані кошти надходитимуть у місцевий бюджет, що дасть змогу самостійно інвестувати в дороги, дитсадки, лікарні та інші важливі об’єкти.

Голова Держгеокадастру України в Чернівецькій області Юрій Ватаманюк зазначив, що процес передачі землі сільгосппризначення, розташованої за межами населених пунктів, у власність об’єднаних територіальних громад продовжується і до кінця року на Буковині її отримають ще 10 громад. Присутній на сесії народний депутат України Максим Бурбак наголосив, аби найкращі земельні ділянки були заброньовані для виділення воїнам, учасникам бойових дій на Сході країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь