A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулася Перша конференція освітян Клішковецької ОТГ

Дата: 14.09.2018 15:33
Кількість переглядів: 783

30 серпня 2018 року у залі засідань сільської ради відбулася Перша конференція освітян Клішковецької ОТГ, яка зібрала делегації з представників Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка, Клішковецької гімназії,  Полянського НВК, Клішковецької музичної школи.

20180830_134511

До складу кожної делегації входили – директор закладу, заступники директора, педагоги-організатори, голова Методичної сервісної служби, керівники методичних об’єднань, голови профспілок, вчителі початкових класів.

Освітяни зібралися обговорити нагальні питання середньої та позашкільної освіти, перспективи 2018/2019 навчального року, нововведення та проблеми Нової української школи.

На поважному зібранні виступив заступник сільського голови Сапогівський Анатолій Миколайович про виділення коштів державою на реформування освіти, про вжиті найважливіші заходи щодо матеріально-технічного оснащення закладів освіти відповідно до нових вимог, про турботу та якість освіти у закладах загальної середньої освіти Клішковецької громади.

До присутніх освітян звернулася Вілянська Лілія Іванівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Клішковецької сільської ради та розповіла про роботу відділу з 9 січня 2018 року по 30 вересня 2018 року.

Мала слово також Мельничук Наталя Володимирівна, голова Методичної сервісної служби про пріоритетні напрямки роботи методичних об’єднань, про організацію шкільних предметних олімпіад.

Цуркан Наталя Михайлівна, вчитель початкових класів, розповіла про свій педагогічних досвід та поділилася переживаннями стосовно впровадження НУШ.

За результатами конференції була винесена Ухвала.

У кінці зустрічі було зроблено фото на пам’ять про організацію та проведення Першої конференції працівників освіти Клішковецької ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь