КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Клішковецька ОТГ увійшла у п"ятірку переможців проекту "Агенти громад".

Дата: 11.08.2018 22:15
Кількість переглядів: 1186

У Чернівцях визначили п’ятірку переможців проекту «Агенти громад». Клішковецька ОТГ увійшла у п"ятірку переможців проекту "Агенти громад" і була нагороджена грамотою за ролик, який набрав найбільше переглядів на YouTube і грамотою за ролик, який набрав найбільше переглядів на сторінці "Агента громади".

38674394_214849519205867_4027219262400626688_n

Зацікавити туриста відвідати найбільшу печеру Буковини, побачити з чого започатковували весільний бізнес у регіоні та де інвестор може вкласти гроші. Саме це поставили собі за мету творці та виконавці проекту «Агенти громад».

Представники ОТГ пройшли 2 медіа-школи. Саме там вони дізналися як краще подати інформацію про свою громаду для різної аудиторії: туриста, котрий шукає цікаві місця для відпочинку, інвестора – готового вкласти гроші, пересічного мешканця, який співпереживає за долю свого рідного краю.

Усю отриману нову інформацію та навички роботи у якості комунікатора своєї громади, агенти застосували на практиці. Вони відзняли 20 презентаційних  відеороликів про свої об’єднані територіальні громади, які були розміщені на офіційних сторінках у Facebook, YouTube та сайті ТРК «Буковина».

Найкращі 5 відеоматеріалів, за умовами участі у медіа-школі, отримали ротацію в ефірі телеканалу «Буковина». Голосування проходило у два етапи. Спочатку свою п’ятірку лідерів обирало журі, другий показник – кількість переглядів та перепостів, який тривав з 10 до 30 липня 2018 року.

«За три тижні було близько 90 тисяч переглядів. Перепостів більше 3 тисяч. Не кажучи вже про те, що провідний сайт «Децентралізація» розмістив всі ваші ролики» – каже Тарас Халавка, член ГО «Буковинський центр виборчих технологій.

Під час фінальної прес-конференції проекту «Агенти громад» нагородили переможців, а це: Новоселицька, Вижницька, Клішковецька, Усть-Путильська та Мамалигівська ОТГ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь