A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Клішковецька ОТГ увійшла у п"ятірку переможців проекту "Агенти громад".

Дата: 11.08.2018 22:15
Кількість переглядів: 1160

У Чернівцях визначили п’ятірку переможців проекту «Агенти громад». Клішковецька ОТГ увійшла у п"ятірку переможців проекту "Агенти громад" і була нагороджена грамотою за ролик, який набрав найбільше переглядів на YouTube і грамотою за ролик, який набрав найбільше переглядів на сторінці "Агента громади".

38674394_214849519205867_4027219262400626688_n

Зацікавити туриста відвідати найбільшу печеру Буковини, побачити з чого започатковували весільний бізнес у регіоні та де інвестор може вкласти гроші. Саме це поставили собі за мету творці та виконавці проекту «Агенти громад».

Представники ОТГ пройшли 2 медіа-школи. Саме там вони дізналися як краще подати інформацію про свою громаду для різної аудиторії: туриста, котрий шукає цікаві місця для відпочинку, інвестора – готового вкласти гроші, пересічного мешканця, який співпереживає за долю свого рідного краю.

Усю отриману нову інформацію та навички роботи у якості комунікатора своєї громади, агенти застосували на практиці. Вони відзняли 20 презентаційних  відеороликів про свої об’єднані територіальні громади, які були розміщені на офіційних сторінках у Facebook, YouTube та сайті ТРК «Буковина».

Найкращі 5 відеоматеріалів, за умовами участі у медіа-школі, отримали ротацію в ефірі телеканалу «Буковина». Голосування проходило у два етапи. Спочатку свою п’ятірку лідерів обирало журі, другий показник – кількість переглядів та перепостів, який тривав з 10 до 30 липня 2018 року.

«За три тижні було близько 90 тисяч переглядів. Перепостів більше 3 тисяч. Не кажучи вже про те, що провідний сайт «Децентралізація» розмістив всі ваші ролики» – каже Тарас Халавка, член ГО «Буковинський центр виборчих технологій.

Під час фінальної прес-конференції проекту «Агенти громад» нагородили переможців, а це: Новоселицька, Вижницька, Клішковецька, Усть-Путильська та Мамалигівська ОТГ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь