КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Юні таланти  Клішковецької громади здобули призові місця у Болгарії.

Дата: 04.07.2018 15:11
Кількість переглядів: 1794

Минулого тижня талановита юнь Клішковецької громади мала змогу побувати на курорті Золоті піски у Болгарії. Саме там щорічно відбувається Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Світ, мистецтво і море». Цьогоріч у ньому взяли участь колективи з Білорусі, Росії, Молдови, Грузії, України, Болгарії та Румунії.

IMG-9d09d1b9eddf09245411945619bee11d-V

Серед тих, що представляли Україну, були вихованці Клішковецької музичної школи та вокальної студії «Веселі нотки» Клішковецького будинку культури, зразковий аматорський хореографічний колектив «ТОП-ДАНС» Зарожанського будинку культури та вихованці Зарожанської музичної школи.

 У номінації вокал Елізабет Кушнір і Вікторія Деордійчук, які  займаються у вокальній студії «Веселі нотки» Клішковецького будинку культури (керівник Іванна Недорубан) зайняли третє місце та були нагороджені грамотами. Вихованка Вікторії Мельник Клішковецької музичної школи Валерія Сокирко зайняла друге місце. Учениця Зарожанської музичної школи Ірина Вакарюк виступила в інструментальному жанрі й отримала третє місце. Анна Вакарюк у номінації «художнє слово» посіла першу сходинку п’єдесталу пошани. А їхні керівники одержали подяки за внесок у зміцнення міжнародних культурних відносин та розвиток дитячої творчості.

Танцюристи виступали у трьох вікових категоріях. Підкорили серця членів журі наймолодші учасники (малюки 3–5 років) танцем «Наш годинник», зачарувала група віком від 7 до 10 років, що продемонструвала «Нерозгадані світи» та «Кіт з хати, миші в данець»,  а під композиції «Не стій, танцюй» і «Зоряне небо» у виконанні 12–16-річних танцівників судді не могли всидіти на місцях, їм також хотілося танцювати. Тож, на думку поважного журі (до речі, у ньому були представники кожної з країн-учасниць), усі три вікові категорії виступили достойно, за що отримали дипломи першого ступеня. А головну нагороду фестивалю «Приз глядацьких симпатій» заслужено одержав колектив «TOP-DANCE»!

Тиждень минув насичено й емоційно, юні таланти отримали море задоволення і позитиву від участі в конкурсі. Крім цього діти разом з батьками, що супроводжували та підтримували їх, мали можливість відвідати аквапарк, гарно відпочити на золотому пляжі чорноморського узбережжя, поніжитися під теплим болгарським сонцем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь