A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Футбольний турнір пам'яті Попова Івана Гавриловича

Дата: 13.06.2018 16:04
Кількість переглядів: 646

Минулих вихідних на стадіоні села Клішківці відбулося велике спортивне свято, в якому взяли участь юні футболісти та ветерани футболу району. А зібралися вони, щоб вшанувати пам’ять першого директора Клішковецької спортивної школи, спортсмена, людини, яка все своє життя присвятила розвитку спорту в Клішковецькій громаді  Попова Івана Гавриловича. 13 червня цього року йому виповнилося б 69 років.

IMG-0c93f802fd73962f6f66e72588e4ae61-V

Спортивне свято відкрив заступник Клішковецького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.Сапогівський. Після початку турніру, в якому взяли участь команди сіл Зарожани, Шилівці, Клішківці та міста Хотина, почалися справжні баталії, які до останньої хвилини тримали в напрузі вболівальників, тренерів та просто небайдужих людей, що були присутні на стадіоні.

В підсумку після проведення шести ігор визначилися переможці та призери турніру. Перше місце і перехідний кубок в запеклій боротьбі вибороли юні клішківчани, які крім кубка були нагороджені медалями та грамотами. Друге місце, медалі і грамоти отримали гості з Хотина. Третє – юнаки із Зарожан. Також кожна команда була нагороджена цінним подарунком(футбольний м’яч) від Чернівецької обласної федерації футболу.

Після урочистого нагородження учасників та закриття турніру настав час показати свою майстерність гри ветеранів футболу Клішківців та району. Гра завершилася нічиєю (4:4).Учасниками збірної команди ветеранів району були представники десяти сіл, які  добре пам’ятали і товаришували з Іваном Гавриловичем Поповим.

IMG-4717c0a1cac7c115571ab228fdd2a18c-V

Численні гості, рідні  Івана Гавриловича та вболівальники висловили щиру подяку організаторам і спонсору цього свята і надію, що воно стане для Клішковецької громади щорічним і традиційним майстер класом для популяризації здорового способу життя та покращення майстерності  юних футболістів.

     Тренер-викладач Хотинської ДЮСШ С.Галичанський



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь