A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

У Клішковецькій громаді встановлюється система відеоспостереження.

Дата: 14.12.2017 13:20
Кількість переглядів: 1745

Результат пошуку зображень за запитом "видео спостереження"

У селі Клішківці в рамках «Програми впровадження системи відеоспостереження на території Клішковецької  сільської ради  на 2017-2018 роки», затвердженої рішенням 22-ої сесії сільської ради УІІ скликання від 31.05.2017 року №261/22/2017 встановлюється система відеоспостереження, яка в онлайн режимі дозволить покращити охорону громадського порядку на території  сільської ради, здійснювати профілактику правопорушень та попереджувати скоєння злочинів, охорони прав, свобод та законних  інтересів громадян.

Впровадження Програми посилить взаємодію органу місцевого самоврядування з органами внутрішніх справ у протидії з усіма формами злочинності виключно в інтересах громади.

Програма впровадження системи відеоспостереження на території  Клішковецької сільської ради  здійснюється шляхом встановлення камер спостереження у визначених місцях, обладнання центру управління Системою.

В  особі головного розпорядника коштів Програми – Виконавчий комітет Клішковецької сільської  ради здійснює фінансове забезпечення Програми відповідно до укладених угод та в межах коштів, передбачених у сільському бюджеті на термін реалізації Програми.

Дана Система відеоспостереження буде відкрита для органів правопорядку та для всіх зацікавлених осіб, які можуть стати ініціаторами встановлення відеокамер, включених у Систему, поблизу їх підприємств, організацій, торгових закладів, автостоянок, інших місць масового скупчення людей.

Таким чином, Програма вигідна для громади  і для правоохоронних органів, як певна запорука забезпечення громадського порядку, охорони об’єктів сільської інфраструктури та безпеки дорожнього руху.

В 2017 році Онлайн трансляція буде вестися з чотирьох відеокамер. Для встановлення системи відеоспостереження було обрано дві точки місцевості – в’їзд в село Клішківці з боку села Зарожани та в’їзд в село Клішківці з боку села Малинці. Починається трансляція з 18 грудня 2017 року.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь