A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Віншування переможців і учасників І туру всеукраїнського конкурсу  «Учитель року-2023»

Дата: 01.03.2023 15:07
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

1 березня 2023 року  в залі засідань Клішковецької сільської ради відбулася урочиста церемонія віншування переможців і учасників головного професійного конкурсу «Учитель року-2023». Освітянська спільнота Клішковецької територіальної громади познайомилася з новими педагогічними зірками, які зійшли на небосхилі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» - Ольгою Гончар, Наталією Гуйван, Галиною Кушнір, Олександром Козачком.

 

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Клішковецький сільський голова Віктор ДРОНЬ. Він насамперед подякував всім за копітку працю та відданість обраній професії, побажав освітянам терпіння та невичерпної енергії задля виконанні почесної місії – виховання гармонійно розвинених освічених особистостей, яким творити майбутнє України.

Фото без опису

Голова Об’єднаної організації профспілки працівників освіти Галина ВАСИЛЕНКО зазначила: «Всеукраїнський конкурс покликаний формувати нове покоління освітян. Ця генерація нам сьогодні необхідна як ніколи. Адже від креативності, далекоглядності та вміння «йти на крок попереду» залежить успіх модернізації освітньої галузі та майбутня відбудова нашої країни».

 Фото без опису

Вітаючи освітян, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту  населення Клішковецької сільської ради  Алла КОВАЛЬ, подякувала всім за роботу та педагогічну майстерність, побажала  переможцям подальших творчих злетів, наснаги, терпіння, оптимізму, успіху і, звичайно, ПЕРЕМОГИ!

Нехай участь у конкурсі надихає Вас, шановні колеги, на нові методичні пошуки, конструктивний розв’язок проблеми викликів в освіті України і дає віру в те, що кожен новий день обов’язково буде плідним!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь