A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Щира подяка за гуманітарну допомогу!

Дата: 22.04.2022 09:25
Кількість переглядів: 13083

В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги. Такі благодійники об’єдналися навколо Клішковецької територіальної громади, яка прихистила у себе 1 403 вимушених переселенців:

Німецько-українська благодійна організація «Blau-Gelbes Kreuz»  за сприяння Гановського Романа - продукти харчування, засоби гігієни для переселенців та медикаменти, які переважно спрямовуються хлопцям з громади на передову.

Програма «Спільнодія» - матраци, подушки, ковдри, постільну білизну для облаштування додаткових місць для ВПО; продукти харчування та засоби гігієни для переселенців та медикаменти, які переважно спрямовуються хлопцям з громади на передову; жарознижуючі препарати також видаються ВПО за потребою.

Друзі-партнери з Німеччини за сприяння Луканюка Сергія з ЧНУ - одяг, медикаменти, жіночі засоби гігієни, засоби особистого догляду, дитяче харчування, підгузники.

Частина засобів гігієни та особистого догляду, медикаменти направлено на передову. Для ВПО формувалися пакети за потребою.

Асоціація органів місцевого самоврядування Чернівецької області , Неля Малько - макарони, олія, вологі серветки, матраци, пральний порошок, туалетний папір – пакети для ВПО, ортопедичні матраци.

ГО «Український Народний Дім у Чернівцях»: - крупи: манка, вівсянка, ячнева, рис; тушонки – розфасовано у пакети по 1 кг та роздано ВПО

Asociatia ortodoxa sfintii imparati Costantin si Elena Siret (Румунія)  - отримали 2 вантажі з  продуктами харчування: картопля, макарони, консервовані супи, пастеризоване молоко, цукор, борошно, одяг, взуття, ковдри, подушки, постільна білизна, засоби гігієни, жіночі та дитячі зокрема. Роздані багатодітним сім»ям ВПО. Консервовані продукти будуть передані на передову нашим хлопцям.

ГО «Захист» - медикаменти: перев’язочний матеріал та кровоспинні передано хлопцям; жарознижуючі дитячі та дорослі, Еутирокс– за потребою видаються для ВПО

Іспанія:

Еутирокс – за потребою наших ВПО, перев’язочний матеріал, антисептики, жарознижуючі – передано хлопцям.

Економ Апостольського Екзархату для українців-католиків візантійського обряду в Італії  отець  ЮРІЙ  ІВАНІТА – великий набір продуктів харчування  для вимушених переселенців.

Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу, яка передана  Збройним Силам України  та вимушеним переселенцям. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь