A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

МАСКУВАЛЬНІ СІТКИ ДЛЯ АРМІЇ РУКАМИ ВОЛОНТЕРІВ

Дата: 03.03.2022 10:39
Кількість переглядів: 463

По всій Україні волонтери організували роботу з виготовлення маскувальних сіток для наших захисників. Триває вона й у Клішковецькій територіальній громаді. Сьогодні, 03.03.2022 року, 31 маскувальну сітку передають   жителі  Перебиковецького старостинського округу у центр громадської організації військових волонтерів «Добротворець», який доставить їх безпосередньо для потреб захисників.

Зробити свій такий маленький, але вклад у допомогу військовослужбовцям вирішили учні, батьки ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО I-III ст.», усі жителі села. Як розповіли координатори з плетіння, кількість охочих допомогти приємно вражає. Дорослі й діти, молоді та сиві залишили часточку своєї небайдужої до долі країни душі, долучившись до важливої, корисної справи, до перемоги над агресором. Спільною молитвою «за Україну, за її волю, за славу, за воїнів, героїчних синів та дочок, за народ» закликали усіх присутніх до єднання.

«Свідома молодь, наразі, підростає. Те, що ми можемо зробити, ми маємо зробити. Руками, думками, зусиллями…», - кажуть учителі. Вони раді бачити, що учням не байдужа доля України.

Охочі можуть долучитися та допомогти зібрати нитки та тканину. Усі нитки повинні бути темними — чорні, сині, коричневі. Це основні маскувальні кольори. Тканина теж кольору хакі (темно-зелений, коричневий) і бажано порізана. 

Зробити свій внесок у перемогу нашої держави наразі намагається кожен українець від малого до великого. Адже наша сила в єдності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь