A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Клішківці INFO для мешканців та місцевої влади

Дата: 07.09.2021 15:43
Кількість переглядів: 619

Фото без описуГО «Клішковецька громада» подала проектну заявку «Громадський медіа-центр Клішковецької територіальної громади “Клішківці INFO”» на проект «Громадські ініціативи для розвитку територіальних громад», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агенства США з Міжнародного розвитку (USAID).

На конкурсних умовах проект здобув перемогу!

Фото без опису

7 вересня 2021 року між ГО «Товариство Український Народний Дім в Чернівцях», ГО «Клішковецька громада» та Клішковецькою сільською радою підписана тристороння угода про надання субгранту за проектом «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який в Чернівецькій області реалізує ГО «Товариство Український Народний Дім в Чернівцях».

Проект передбачає Створення громадського медіа-центру задля налагодження комунікації та зворотнього зв’язку між мешканцями громади та місцевою владою через випуск щомісячного інформаційного вісника «Клішківці INFO», створення та наповнення сторінок територіальної громади в Фейсбуці та інформаційної групи громади у вайбері та поширення інформації щодо механізмів участі мешканців через запропоновані канали інформування (сторінка вісника «Клішківці INFO» та на сторінці в Фейсбуці)

Місцева влада має бути відкритою у своїх діях та намірах, місцева громада повинна бути у курсі теперішніх та майбутніх подій, бути готовою до дій у разі необхідності.

Фото без опису

Основна проблема, на вирішення якої спрямований проєкт - подолання прірви у спілкуванні між місцевою владою та місцевими мешканцями. Недостатня комунікація, однобічна, немає зворотного зв’язку. Влада не знає, чи мешканці у курсі усіх подій, які відбуваються у громаді, а мешканці не розуміють, чи їхня думка хоч якимось чином врахована або хоча б почута.

Клішковецька сільська рада для налагодження зв’язку з власними мешканцями затвердила на попередніх сесіях Положення про громадські слухання та місцеві ініціативи. Однак мешканці не до кінця обізнані у цих механізмах, а подекуди й взагалі про них не чули і не знають про особисту роль у їх реалізації.

 

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Клішковецька громада» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь