A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Місячник озеленення, прибирання та благоустрою  у населених пунктах Клішковецької територіальної громади розпочато.

Дата: 01.04.2021 11:25
Кількість переглядів: 1688

Шановні жителі Клішковецької територіальної громади, громадські організації, керівники підприємств всіх форм власності та приватні підприємці!

Виконавчий комітет Клішковецької сільської ради запрошує всіх небайдужих взяти активну участь у проведенні місячника озеленення, прибирання та благоустрою  у населених пунктах Клішковецької територіальної громади. Чистота села, його  вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас. Кожен  може зробити свій посильний внесок у спільну благородну справу, адже підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до природи – це наше спільне завдання. Всім підприємствам, установам, магазинам та іншим суб’єктам господарювання необхідно прибрати прилеглу до своїх об’єктів територію. Усіх господарів просимо приділяти увагу санітарному стану не тільки в себе в дворі, а й за його межами, не створювати накопичення сміття.

 Побутове сміття з домогосподарств вивозиться приватним підприємцем за кошти мешканців громади з розрахунку один стандартний мішок – 13 грн. Про день вивезення сміття повідомляють депутати сільської ради.

Фото без опису

Нагадуємо, що згідно ст.152 Кодексу України Про адміністративні правопорушення за порушення правил благоустрою території населеного пункту  - штраф на громадян від 340 грн до 1360 грн.

Одночасно наголошуємо Вам на необхідності неухильного дотримання санітарно-гігієнічних вимог з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь