A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Заробітчанки допомогли Миколаю та зігріли теплом і любов’ю дитячі серденька

Дата: 20.12.2019 14:52
Кількість переглядів: 757

Понад сотню діток із Клішківців, Млинків та Поляни вже вдруге запросив у гості Їжачок-Клішковичок. Ініціаторки свята – заробітчанки-чарівниці цього разу стали помічницями Святого Миколая.

Фото без опису

Ідеєю подарувати усмішки малечі загорілася клішківчанка Юлія Пропадиста та засвітила яскравий вогник доброти у серцях подруг-землячок, котрі, як і вона, перебувають далеко від рідних домівок. А допомогли втілити задум та організувати свято директор Клішковецького будинку культури Галина Ткач, багатодітна матір з Млинків Лілія Венгер та рідні Юлії Дмитрівни.
Зібралися наймолодші жителі громади з малозабезпечених, багатодітних сімей, напівсироти, особливі дітки та їхні батьки в ошатній актовій залі Клішковецької гімназії.

Святковий концерт підготували юні актори сценічної групи будинку культури, а також талановиті співаки: Вікторія Деордійчук, Діана Федишина, Валентин Никифорчук, Елла та Інеса Іванічик, Сніжана Кузик, Ангеліна Ткачук та молодша група ансамблю «Веселі нотки»; гуморист Матвій Пастушак та учасники бальної студії «Денс-Арт».

Маленькі гості не приховували захвату й не шкодували оплесків для своїх талановитих ровесників.
Завітали на святкове дійство депутат обласної ради Любов Годнюк, Клішковецький сільський голова Василь Ченківський, його заступник Анатолій Сапогівський, начальник відділу освіти Клішковецької ОТГ Лілія Вілянська, директор гімназії Надія Боднар. Гості подякували усім, хто так щиро зігрів теплом і любов’ю дитячі серця та зазначили, що подібні заходи для найвразливішої категорії дітей дуже потрібні, адже ці радісні моменти роблять їх щасливішими.

Та найочікуваніший момент настав, коли на свято завітав Чудотворець Миколай і передав подарунки від заробітчанок-благодійниць. Діти раділи, плескали в долоні, обіймали подаровані їм м’які іграшки, із захватом переглядали новенькі книжечки, смакували солодощами та раділи новорічним кулькам із зображенням символу прийдешнього Нового року – Миші.

– Я вдячна всім, хто долучився до нашої благодійної акції, адже завдяки спільним зусиллям нам вдалося подарувати діточкам гарний настрій. Сподіваюся, Їжачок-Клішковичок ще не раз збере у гості маленьких друзів. Радіймо, бо настає святковий час, – закликала у листі заробітчанка-благодійниця Юлія Пропадиста. – Посміхайтеся та даруйте добро!

"Хотинські вісті"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь