A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Клішковецька ОТГ отримала сертифікат на визнання Світовим банком Плану місцевого економічного розвитку Клішковецької ОТГ

Дата: 10.12.2019 10:57
Кількість переглядів: 1616

Клішковецька   об'єднана територіальна громада долучається до багатьох ініціатив, які сприяють підвищенню спроможності громади, у т.ч. міжнародних.

Так громада доєдналась до ініційованої Європейським Союзом Ініціативи "Мери за економічне зростання". На виконання її вимог було розроблено План місцевого економічного розвитку на 2019-2020рр. Значні зусилля для його розробки та погодження були прикладені зусилля робочої групи сільської ради.

Даний план був погоджений координаторами ініціативи в Україні, а також фахівцями Світового банку. Підтвердженням цього слугує сертифікат, який на минулому тижні було передано голові громади В.Ченківському.

Такі кроки громади уже дають свої плоди. Так, громада є бенефіціаром проекту ЄС "Різні громади – спільні рішення для економічного зростання", який реалізується в межах даної Ініціативи. В результаті реалізації проекту в громаді створено Центр економічного зростання громади, в якому було проведено ремонтні роботи та його облаштовано (закуплено столи-трансформери, стільці, шафи, проектор, ноутбук, фліп-чарт, модераційна дошка, кулер для  води тощо) за співфінансування місцевого бюджету.

В даний час Центр розташований за адресою: село Клішківці вул.. Струмінського,6 (Корпус Клішковецького ОЗО)  та може використовуватись бізнесом, молоддю для проведення ділових зустрічей, різнопланових заходів.

Також за підтримки даного проекту в громаді створено кооператив "Клішковецькі аграрії", для якого закуплено трактор та 2 оприскувачі на загальну суму 859 999 грн, з яких 219 300 грн. складає співфінансування членів кооперативу, а 74,5% (640 699грн.) покрито грантовими коштами- тобто, мешканці громади отримали  можливість тільки за чверть вартості закупити обладнання для роботи в садах і таким чином отримати зменшення собівартості робіт.

Фото без опису

Наша місцева влада усвідомлює потребу місцевого економічного розвитку, прикладає для цього усі зусилля. Ми сподіваємось на підтримку і тісну співпрацю з молоддю та місцевим бізнесом заради майбутнього нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь