A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Наші юні дослідники

Дата: 23.03.2018 11:56
Кількість переглядів: 1676

CIMG3607

22 березня 2018 року на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

Учасниками конкурсу були діти віком 9-11 років, які завжди дуже допитливі, цілеспрямовані та надзвичайно творчі.

Метою  проведення заходу був  пошук і підтримка вихованців, які виявили здібності до експериментальної та дослідницької роботи в напрямі природознавства; формування первинних екологічних знань; залучення дітей до активної пізнавальної, трудової та суспільно-корисної роботи; розвиток та удосконалення вмінь ведення фенологічних спостережень, а також відбір учасників на фінальний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства „Юний дослідник”.

Конкурс проводився за 5-ма номінаціями: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров’я» та «Народознавство. Краєзнавство».

Оцінювало роботи дітей компетентне журі у складі науковців ЧНУ імені Юрія Федьковича, працівників Обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Чернівецького краєзнавчого музею,  педагогів обласних позашкільних навчальних закладів.

Журі відмітило цікаві роботи з актуальною тематикою і вдало підібраним об′єктом дослідження, бажання дітей вивчати навколишній світ, звичаї свого народу, умови здорового способу життя, вчитись експериментувати.

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник» ще раз підтвердив, що Буковинський край багатий на здібних, талановитих та обдарованих дітей, в яких попереду ще багато років навчання, нових досліджень і перемог.

Від Клішковецької ОТГ у конкурсі брали участь:

В номінації «Я і природа»:

  • Кирилюк Володимир, учень 5-Б класу (10 років) Клішковецької гімназії Клішковецької ОТГ (науковий керівник - вчитель природознавства, географії та економіки Палагнюк Світлана Дмитрівна, науковий консультант - кандидат географічних наук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Кирилюк Олена Володимирівна) з роботою "Альтернативні методи виготовлення паперу".

В номінації «Тваринний світ»:

  • Мазур Владислав, учень 3 класу (9 років) Полянського НВК Клішковецької ОТГ (науковий керівник - вчитель хімії та біології Гуйван Галина Миколаївна) з роботою "У кого бджоли - у того мед".

За підсумками роботи журі попередньо було обрано переможців та призерів.

Наші юні дослідники зайняли наступні місця у своїх номінаціях:

Кирилюк Володимир - І місце

Мазур Владислав - ІІІ місце

Вітаємо переможців та їх керівників із таким здобутком!

Бажаємо успіхів у навчанні та у подальшій науковій роботі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь