A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Інноваційні технології навчання: що це і де цьому навчають

Дата: 15.01.2018 14:44
Кількість переглядів: 789

 

12 січня 2018 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбувся педагогічний практикум з проблеми «Інноваційні технології навчання для Нової української школи», у якому взяли участь педагоги Клішковецької ОТГ.

Неодноразово у педагогів області виникало питання: «Де ж навчають інноваційним технологіям навчання для Нової української школи?». Допомогти відповісти на запитання взялася команда Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Тут на практиці показали як можна впроваджувати економічні підходи до навчання у закладах. Для цього було організовано та проведено педагогічний практикум з проблеми «Інноваційні технології навчання для Нової української школи».

З вітальним словом до присутніх звернулися Григорій Іванович Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, та Наталія Костянтинівна Куриш, завідувач НМЦ освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб ІППОЧО.

Модератором теоретичного модуля виступила Тамара Степанівна Богачик, заступник директора ІППОЧО з науково-методичної роботи.

Віталій Ярославович Паздрій, генеральний директор КІНТ, викладач кафедри стратегії підприємств КНЕУ, розповів про впровадження економічних підходів до навчання у закладі освіти та проV Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми-2018».

Питання формування підприємливості учнів засобом імплементації ІКТ технологій в освітній процес розкрила Тетяна Павлівна Кулик, представник громадської організації «Громадський Центр «Ділові ініціативи» (м. Івано-Франківськ).

Під час практичного модуля учасники педагогічного практикуму побачили яким чином можна використовувати інноваційні технології навчання в освітньому процесі. Також обговорили інтеграцію курсу «Вчимося жити разом» у навчальні плани предмета «Основи здоров’я», двокомпонентну модель підготовки вчителів, онлайн-курси «Вчимося жити разом» та основи здоров’я збережувальної компетентності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь