A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Карантин – нагода поспілкуватись з рідними і провести час з користю: Скористаймося можливістю допомогти рідним людям літнього віку опанувати сучасні електронні сервіси

Дата: 02.04.2020 17:05
Кількість переглядів: 531

У кожній життєвій ситуації, навіть тій, яка видається найбільш критичною та безвихідною, є більший чи менший позитив, який можна означити словом «зате». Ось і зараз, коли небезпечна інфекція змусила усіх нас на тривалий час зачинитись у домівках, ми маємо зручну нагоду провести цей час у приємному спілкуванні зі своїми рідними.  Адже внаслідок швидкісного темпу життя, у якому ми досі невпинно рухались, саме цього нам вочевидь не вистачало найбільше. А ще цю вимушену паузу добре використати з користю.

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області звертається до представників молодшого покоління із закликом допомогти своїм родичам літнього віку опанувати сучасні технології отримання інформації та послуг, зокрема, з пенсійного забезпечення. Допоможіть їм зареєструватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.ua та покажіть способи використання цього корисного сервісу. Навіть якщо ваша мама, тато чи бабуся ще не вийшли на пенсію, їм вочевидь цікаво дізнатися орієнтовний розмір майбутнього пенсійного забезпечення. Покажіть, як його розрахувати за допомогою «Пенсійного калькулятора», переглянути дані про трудову діяльність  в «Електронній трудовій книжці».

Якщо ж пенсію вашій близькій людині вже призначено, навчіть її самостійно переглядати матеріали пенсійної справи та отримувати інформацію про всі здійснені перерахунки. Розкажіть, що за виникнення потреби в отриманні тієї чи іншої довідки не обов`язково особисто йти до сервісного центру, бо дістати необхідний документ в електронному вигляді вони можуть не виходячи з дому. Так само без необхідності відвідання сервісного центру тепер можна подати звернення про призначення/перерахунок пенсії, скориставшись новою моделлю оформлення пенсії «в один дотик». Завантажте у їхній смартфон мобільний застосунок «Пенсійний фонд», який дасть змогу постійно тримати руку на пульсі актуальних питань пенсійного забезпечення. Поясніть їм численні переваги вебпорталу, який постійно вдосконалюється та розширює можливості доступу до усього спектру електронних послуг, запроваджуючи нові зручні способи реєстрації й авторизації: за допомогою кваліфікованого електронного підпису, банківської картки, оператора мобільного зв`язку. Будьте певні, що ваші рідні будуть вам безмежно вдячні за корисну науку та допомогу піднятися на якісно вищий рівень сучасного життя.

Навчіть своїх батьків, дідусів та бабусь, котрі колись навчали вас першим крокам і словам, підтримували ваше становлення на життєвому шляху, оволодіти навичками, добре знайомими вам та без яких ви не уявляєте сьогодні свого життя. Сучасний світ постійно розвивається і вдосконалюється, спонукаючи нас вдосконалювати себе і свої знання. Внаслідок завантаження важливими невідкладними справами нам завжди бракувало часу, щоб поділитися своїми думками і поглядами з найріднішими людьми, які терпеливо задовольнялися нашими нечастими візитами чи короткими телефонними дзвінками. Приділіть сьогодні їм максимум уваги, любові й теплих почуттів, яких вони так довго від нас чекають. А водночас навчіть сучасним технологіям, які суттєво спростять для них вирішення багатьох життєво важливих питань

Карантин – нагода поспілкуватись з рідними і провести час з користю

Любіть, шануйте й бережіть себе і своїх рідних!

Пресслужба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь