A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Досконалості немає меж

Дата: 20.12.2018 17:56
Кількість переглядів: 926

Досконалості немає меж. Саме в цьому переконалися учасники спільного засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарних, фізико-математичних дисциплін та школи молодого вчителя шкіл Клішковецької ОТГ, яке відбулося  на базі Клішковецької гімназії.

Вступним словом гостей вітала директор гімназії Боднар Н.С., а візитівкою «Гімназія – навчальний заклад, де тебе люблять» гімназисти налаштували всіх присутніх на співпрацю у дусі партнерства і творчості.

У рамках методичного об’єднання учителі мали можливість відвідати урок української мови та літератури у 8 класі «Типи односкладних речень», який провела керівник школи молодого вчителя Войт С.В. На уроці було використано узагальнено та систематизовано знання, уміння, навички та набуті компетентності на основі народознавчого матеріалу.

x

У 9 класі відбувся бінарний урок з елементами інтеграції, розвивального навчання та рольової гри з емпатійною складовою «Саме той: Іван Мазепа». Учні разом із вчителем зарубіжної літератури Боднар Н.С. та вчителем англійської мови Пінтею Т.С. провели літературне дослідження головного персонажа в поемі Дж. Байрона «Іван Мазепа».

На перервах учасники засідання мали можливість взяти участь у діловій онлайн-грі, де всі рішення мають наслідки «Обираєш ти», яку провела учитель інформатики Ткач Т.В. та фіточаюванні з наймолодшими гімназистами «Ми за здоровий спосіб життя» (учителі Непийвода К.В. та Дячук А.А.)

Учнівське наукове товариство «Ерудит», яке успішно функціонує у гімназії вже 20 років, презентувало свої останні напрацювання. Перед учасниками спільного засідання виступили зі своїми науково-дослідницькими роботами члени історико-географічної секції (керівник Попова М.М.), фізико-математичної секції (керівник Музика Л.Д.) та біолого-природничої (керівник Палагнюк С.Д.).

Кульмінацією заходу став виступ заступника директора з виховної роботи, кандидата географічних наук Кирилюка С.М., який напередодні попередньо захистив докторську дисертацію у ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Підводячи підсумки засідання, керівник методичної сервісної служби Клішковецької ОТГ Мельничук Н.В. акцентувала увагу на створенні вчительського електронного портфоліо. Учасники прийняли запропоновані рекомендації та поділилися гарними враженнями від плідного та пізнавального дня. Начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму  Клішковецької ОТГ Вілянська Л.І. подякувала всім учителям та учням за результативну співпрацю.

Клішковецька гімназія – навчальний заклад фундаментальних знань і реальних можливостей, де неможливе стало можливим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь