A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

НАВЧАЛЬНІ ДІЇ ЕВАКУАЦІЇ КЛІШКОВЕЦЬКОГО НВК

Дата: 30.03.2018 16:46
Кількість переглядів: 580

У світлі останніх подій у державі і взагалі, з метою здійснення заходів, спрямованих на убезпечення учасників  навчально-виховного процесу  від можливих надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та на випадок пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, у Клішковецькому НВК  30.03.2018 року 0 10.30 год було організовано і проведено відпрацювання практичних дій евакуації дітей та працівників із будівлі.  

Евакуація почалася за сигналом «Увага! Всім» о 12 годині 15 хвилин. Діти покинули приміщення школи спокійно та організовано. Евакуйовані: 716 учнів, 42 вчителів, 8 технічних працівників і обслуговуючого персоналу. Школа вклалася у нормативний час для даного навчального заходу - евакуація тривала 3, 26 хвилини.

   Попередньо психологом  Іванічик Е.В.,   проведена бесіда для створення психологічного комфорту, щоб запобігти  паніці та нещасних випадків. 

001

 Евакуація проводилась згідно схем, що вивішені для ознайомлення на кожному поверсі. Шляхи евакуації з приміщень і коридорів не перехрещувались, використовувались пожежні драбини.

002

Після отримання сигналу про евакуацію вихователі  та вчителі у найкоротший строк вивели дітей найбезпечнішими евакуаційними шляхами з будівлі, ретельно перевіривши приміщення, щоб унеможливити перебування дітей у небезпечній зоні.

003

Вихованці , які евакуюються, направляються у безпечне місце

Проведено звірку фактично евакуйованих дітей  із списком присутніх у навчальному закладі, а також наявних  працівників та інших осіб. Вихователі чітко інформували керівника підрозділу про результати евакуації людей з будівлі. 

004



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь